HFC - HungarianFigureCollectorsn/a
10 months ago
Még néhány kép, külön most nem linkelem be őket: (mfc link)
10 months ago
A kislányom találta meg ezt a képet reggel, már nem is emlékeztem, hogy csináltunk ilyet. XD
Manócska nézett egy mesét, ami arról szól, hogy éjjel a babák életre kelnek, és beszélgetnek. Manócska pedig odasétált a vitrinhez, és elkezdett hallgatózni.
Nem nevettem még soha annyit, mint azon az estén. XD
(mfc link)
Manócska nézett egy mesét, ami arról szól, hogy éjjel a babák életre kelnek, és beszélgetnek. Manócska pedig odasétált a vitrinhez, és elkezdett hallgatózni.
(mfc link)
Updated 10 months ago #1009864
10 months ago
A kislányom találta meg ezt a képet reggel, már nem is emlékeztem, hogy csináltunk ilyet. XD
(mfc link)
Ennivaló ^_^
Nálunk öcsém volt bezsongva a ToyStory-tól, hogy mi van akkor, ha igaz XD
(mfc link)
Ennivaló ^_^
Nálunk öcsém volt bezsongva a ToyStory-tól, hogy mi van akkor, ha igaz XD
10 months ago
Ennivaló ^_^
Köszi szépen!! ^___^
Manócska még most is úgy gondolja, hogy éjjel a babák beszélgetnek. :)
Egyébként már régebbi kép, de annyira szeretem. :)
10 months ago
A motoros Saberem fotói, csak néhányat készítettem, mivel az oldalra úgy is kerülnek majd fel az enyémnél sokkal szebb képek idővel, inkább a többi 1/8-as figurámhoz viszonyítva lehet érdekes:
(ext link)
(ext link)
(ext link)
Saber kardja amúgy meglehetősen sok helyet foglalt el, emiatt kénytelen voltam kicsit átrendezni a polcomat, hogy a figura kényelmesen elférjen.
(ext link)
(ext link)
(ext link)
Saber kardja amúgy meglehetősen sok helyet foglalt el, emiatt kénytelen voltam kicsit átrendezni a polcomat, hogy a figura kényelmesen elférjen.
10 months ago
A motoros Saberem fotói, csak néhányat készítettem, mivel az oldalra úgy is kerülnek majd fel az enyémnél sokkal szebb képek idővel, inkább a többi 1/8-as figurámhoz viszonyítva lehet érdekes:
(ext link)
(ext link)
(ext link)
Jól mutat a polcon! Szép nagy motor. (Madoka figura továbbra is tetszik... GSC nagyon eltalálta)
(ext link)
(ext link)
(ext link)
Jól mutat a polcon! Szép nagy motor. (Madoka figura továbbra is tetszik... GSC nagyon eltalálta)
10 months ago
Csak elmentek az esőfelhők, így tudtam fotózni. ^^ Ki gondolta volna, újabb Mami-t köszönthetek a gyűjteményemben. :D
picture #474988
Ajándékba kaptam. ^^ Ez amúgy pont az átlátszó hajú változat, és élőben sokkal szebb, mint a hivatalos képeken.
picture #474988
Ajándékba kaptam. ^^ Ez amúgy pont az átlátszó hajú változat, és élőben sokkal szebb, mint a hivatalos képeken.
"Don't forget. Always, somewhere, someone is fighting for you. As long as you remember her, you are not alone." - Puella Magi Madoka Magica
10 months ago
Csináltam képeket a tegnapi zsákmányomról. ^^ Mindegyiknek nagyon örülök, különösen a Soul Gemnek, nagyon szerettem volna egyet! XD
picture #479513
picture #479514
picture #479515
picture #479516
picture #479517
picture #479518
picture #479519
picture #479513
picture #479514
picture #479515
picture #479516
picture #479517
picture #479518
picture #479519
9 months ago
Hát megérkezett Yoko =))) Annyira aranyos és annnyira jól néz ki hogy teljesen beleszerettem :) Sztikének köszönöm szépen a közreműködést és ahogy ígértem csináltam pár képet (bár már sötét volt kissé hozzá... majd csinálok jobbakat is később :))
(ext link)
feldobtam facebookra is: (ext link)
(ext link)
Updated 9 months ago #1046680
9 months ago
Hát megérkezett Yoko =))) Annyira aranyos és annnyira jól néz ki hogy teljesen beleszerettem :) Sztikének köszönöm szépen a közreműködést és ahogy ígértem csináltam pár képet (bár már sötét volt kissé hozzá... majd csinálok jobbakat is később :))
(ext link)
Marha jól néz ki, az ember el se hinné elsőre, hogy Sega! Alig várom már az enyémet!
(ext link)
Marha jól néz ki, az ember el se hinné elsőre, hogy Sega! Alig várom már az enyémet!
9 months ago
Tegnap elfelejtettem belinkelni a fotóimat. ^^"
picture #480135
picture #480136
Vááá, gyönyörű ez a Banpresto-s Mami! *_* Csak nem múlhat el a Con figura nélkül. :) Plusz a hadseregem egyre bővül. XD
picture #480135
picture #480136
Vááá, gyönyörű ez a Banpresto-s Mami! *_* Csak nem múlhat el a Con figura nélkül. :) Plusz a hadseregem egyre bővül. XD
"Don't forget. Always, somewhere, someone is fighting for you. As long as you remember her, you are not alone." - Puella Magi Madoka Magica
9 months ago
picture #480135
picture #480136
Aranyos figura.
Ezt nem akarod beszerezni? item #99588 nekem ez a Mami figura tetszik eddig a legjobban.
geery: Jól néz ki Yoko kidobozolva :) (de a pisztolyt kicsit viccesen raktad a kezébe :'))
picture #480135
picture #480136
Aranyos figura.
Ezt nem akarod beszerezni? item #99588 nekem ez a Mami figura tetszik eddig a legjobban.
geery: Jól néz ki Yoko kidobozolva :) (de a pisztolyt kicsit viccesen raktad a kezébe :'))
Updated 9 months ago #1047717
9 months ago
Kicsi Yune. ^^
picture #482008
Sztike: Ezt a Mami-t ajándékba kaptam. :) Az SQ verzió is jól néz ki, de magamtól szerintem nem szerzem be.
picture #482008
Sztike: Ezt a Mami-t ajándékba kaptam. :) Az SQ verzió is jól néz ki, de magamtól szerintem nem szerzem be.
9 months ago
Remek ajándék ^^ Nekem is vehetnének néha figurát ajándékba.. -_-
Nagyon esőre állt az idő de picit próbálgattam az új fényképezőmet
picture #481960
picture #481961
Nagyon esőre állt az idő de picit próbálgattam az új fényképezőmet
picture #481960
picture #481961
9 months ago
picture #480135
picture #480136
Aranyos figura.
jammm utólag jöttem rá hogy eredeti állapotában azért jobban mutat... legyen már olyan idő hogy lehessen normális képeket csinálniiiii ne ez a sz*r fülledt borongós meleg :S
picture #480135
picture #480136
Aranyos figura.
jammm utólag jöttem rá hogy eredeti állapotában azért jobban mutat... legyen már olyan idő hogy lehessen normális képeket csinálniiiii ne ez a sz*r fülledt borongós meleg :S
9 months ago
Régen fotóztam már a nagyobb vitrinemet, ezért úgy éreztem, itt van az ideje. :)
picture #482740
picture #482740
9 months ago
nah jó nem bírtam ki végre sütött a nap, frissítettem a képeket :D
(ext link)
és facebookon: (ext link)
(ext link)
és facebookon: (ext link)
9 months ago
Ma átvettem Celty-t. :)
Elég nehéz fotózni, mert majdnem teljesen fekete. Azért raktam fel pár gyors képet, de lehet, hogy később cserélve lesznek.
picture #484267
picture #484268
picture #484269
picture #484270
picture #484271
Elég nehéz fotózni, mert majdnem teljesen fekete. Azért raktam fel pár gyors képet, de lehet, hogy később cserélve lesznek.
picture #484267
picture #484268
picture #484269
picture #484270
picture #484271
9 months ago
Ma átvettem Celty-t. :)
picture #484267
picture #484268
picture #484269
picture #484270
picture #484271
Nagyon jól néz ki! Elégedett vagy vele?
picture #484267
picture #484268
picture #484269
picture #484270
picture #484271
Nagyon jól néz ki! Elégedett vagy vele?
« Prev 1 24 25 26 27 28 29 30 38 Next »
Join the club to join the discussion.