HFC - HungarianFigureCollectorsHFC - HungarianFigureCollectorsn/a

Riku
Regular Boarder

Riku

Online No
Level 12
Joined 3 years ago
Post(s) 197
Location Hungary

1 year ago
Bejelentették a Little Busters animét! :D
(ext link)

Azt hiszem a múltkor még OJ panaszkodott hogy miért nem csináltak belőle még animét... ^^ Gondoltam kiteszem, szerintem az ittlévők közül több embert is érdekelni fog. :) *én is nagyon kíváncsian várom ^^*
http://myanimelist.net/signature/Rikuling.png

-OJ-
Regular Boarder

-OJ-

Online No
Level 18
Joined 4 years ago
Post(s) 1022
Location Hungary

1 year ago
Igen, már teleszórtam a hírrel az összes anime-fórumot xDDDDDDDDD

Már csak jól jönne egy kis megerősítés, mert egy reklámelőzetesben elhangzott ígéret még nem a világ.

De nagyon remélem, hogy az Angel Beats! után ezt is a P.A.Works fogja készíteni.
Mert nekem nagyon nem jön be a KyoAninak az utóbbi években bevezetett, szerintem igénytelen és ronda moeblob stílusa (K-ON, Soranowoto, Haruhi2, stb)
http://myanimelist.net/signature/-OJ-.png.jpg

Yuriko-chan
Regular Boarder

Yuriko-chan

Online No
Level 10
Joined 4 years ago
Post(s) 223
Location Hungary

1 year ago
Seti és én küldjük nektek szeretettel ezt a linket: Action Man Sailor Moon (igen, ez egy darab termék megnevezése).
http://cdn.myanimelist.net/signature/Yuriko-chan.png

-OJ-
Regular Boarder

-OJ-

Online No
Level 18
Joined 4 years ago
Post(s) 1022
Location Hungary

1 year ago
Little Busters! előzetes

Ez biztosan nem KyoAni. Talán AIC?

Mindegy, a lényeg hogy jöjjön. Mert ha ez áprilisi tréfa...Akkor olyan törés-zúzás lesz xD

pandidora
Regular Boarder

pandidora

Online No
Level 16
Joined 3 years ago
Post(s) 579
Location Budapest,...

1 year ago
Elkezdtem belenézni a tavaszi animékba is, írok pár sort, ha nem baj.

Eddig kedvenc a Zetman (ext link) amennyi érzelmet megmozgatott bennem, azta mindenit, rég éreztem ilyet animéknél. Végre egy seinen anime! Néha már picit unom, hogy folyton mindig minden iskolásokkal történik, az ő problémáikkal stb. Ugyan vannak benne picit undorító jelenetek a harc során, de amúgy a grafikán is látszik, hogy seinen. Nem kis moe karakterek mászkálnak, hanem normális képregény stílusa van!

Accel World (ext link) : jól indult, izgatottan várom! A valóságtól elszakadni vágyás gondolom gyakori probléma lehet a japán fiatalok körében, akik a fantázia világok rabjai. Ezt járja körbe, nagyon ügyesen! Grafikailag és történetileg is kiváló!

Sanka Rea (ext link) : ici-picit Bakemonogatari utánérzésem volt a két főszereplővel kapcsolat. Elég humorosnak ígérkezik, engem meggyőzött a zombi-imádó fiú, aki barátnőjeként is csak zombit fogadna el. Nem is sejti, hogy van olyan lány, aki hajlandó ezt megtenni :D Egyelőre nem tudom mi sül ki belőle, de a két főszereplő interakciója igen szórakoztató!

Ozma (ext link) : teljesen a Last Exile jutott eszembe, nem is véletlen, mind a kettő Gonzo studiós. Kellemes fantasy világ, a szokásostól eltérő rajzstílussal és karakter-designnal. Nem avattam még kedvenccé, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul. Egyelőre közepest adok neki. Mindenképp érdekes. A kapitány asszonyról már most szeretnék figurát! :D

Medaka Box (ext link) : eléggé meh, baromság. A tökéletes főszereplő kisasszony típus az agyamra megy, és Medaka pont ilyen. Ő majd mindenki problémáját megoldja, és elég menő is ahhoz, hogy minden sikerüljön neki. Egyelőre kicsit sok, de még adok neki 1 részt.

Amit dobtam az Acchi Kochi (ext link) olyan igazi kis ártalmatlan slice of life. Olyan mindennapi problémákkal foglalkozik, mint hogy jaj, a tanárnő ma is elesett, és még mindig nincs férje -_-

Még egy jó pár megnézésére vár!
Updated 1 year ago #888669

Seti
Regular Boarder

Seti

Online No
Level 16
Joined 4 years ago
Post(s) 519
Location Hungary

1 year ago
Utólag is Boldog Nyuszit Mindenkinek! ^^
http://myfigurecollection.net/profile/Seti/sign.png
Updated 1 year ago #891233

Sztike
Regular Boarder

Sztike

Online No
Level 19
Joined 2 years ago
Post(s) 811
Location Hungary

1 year ago
Tegnap megnéztem az Accel World (ext link) első részét és azonnal beleszerettem a karakterdizájnba *_* (a főszereplő srácot leszámítva...) remélem a történet sem lesz rossz, mert akkor biztos végi nézni fogom.

-OJ-
Regular Boarder

-OJ-

Online No
Level 18
Joined 4 years ago
Post(s) 1022
Location Hungary

1 year ago
Utesóm unszolására belenéztem végre az Ouran High School Host Clubba, ami
Meglepően jó lett!
A School Rumble és Seto no Hanayome óta nem nevettem ennyit egy romantikus vígjáték animen.
A realista közember vs burokban élő gazdagok ellentét mindig jó alapot biztosítanak az ártatlan rácsodálkozásokra, és az eltúlzott reakciókra épített verbális slapstick humorhoz, amihez a kiváló szinkronhangok nagyon sokat tettek hozzá.
És még homokozás sem volt benne :P
8/10
Az anime azonban csak a történet felét dolgozza fel, így kénytelen voltam végigolvasni a mangát is, hogy megtudjam a befejezést (nem mintha egy shoujoban nagy meglepetések lennének a végén). A manga viszont már kevésbé tetszett. Azok a részek, amiket az animehez is adaptáltak még szórakoztatóak voltak, de a 10.kötet után egyre több, elhúzott és túlbonyolított családi melodráma került a történetbe, a felesleges ám shoujo-mangákra jellemző szerelmi háromszögről (amit le sem zártak, inkább csak elfelejtettek) nem is beszélve. A befejezés azonban tökéletesen illett a cselekményhez. Az különösen nagyot szólt, hogy
Jóindulattal 7/10

Emellett a tavasz animékbe is belenéztem

Accel World 1-2.rész
Első ránézésre ígéretesnek tűnik, de remélem az író nem tolja el ezt is, mint a Guilty Crownt. Ráadásul a Sunrise készíti, ami jókora buktákat könyvelhetett már el.
A főszereplő persze ismételten a tipikus sírós és önsajnáló szerencsétlenség, de Harunak kivételesen van is rá oka, hiszen kicsi, ritka hájas, és rendkívül gyáva. Szóval a külleme jól tükrözi a jellemét is. Persze a szíve mélyén lakozó vágy majd megsegíti abban, hogy a játékos(Kockák!)társadalom királya legyen, de az még messze van. Legalább az ezüst alakjában egész jól fest, a kismalac formája pedig jó poén. Ami gáz, hogy ugyanaz szinkronizálja mint GC Ouma "Papucs" Shoe-t, ami többszörösen hátrányos helyzetűvé teszi szegényt xD
Én személy szerint bőven elégedett is lennék ennyivel, hogy csak játszanak és emellett iskolás slice-of-life-fal múlatják az időt, de van egy sötét gyanúm, hogy lesz itt még gonosz, világuralomra törő szervezet is, ami pedig egyáltalán nem hiányzik
Kuroyukihime pedig jókora trollnak ígérkezik, de egyelőre a cicalány sokkal szerethetőbb karakternek tűnik.

Medaka Box 1.rész
Lement az első rész, és azt kell mondanom, engem teljesen megvettek a Gainaxék. Eddig a legszórakozatóbb sorozat az egész szezonban.
Az animáció és rajzstílus egyenesen TTGL-ből érkezik, a karakterek ugyanúgy elnagyoltak és heves vérmérsékletűek, ami már most szerethetővé teszi őket (a főszereplő srác is kellően vagány és megállja a helyét a harcokban) a verbális és vizuális humor pedig kiválóan működik. Kedvencem, mikor Medaka valaki mögött áll, és utánozza a testhelyzetüket :D Shiranui héliumos nevetése pedig imádniváló xD
És LOL,
Medaka rögtön megrendszabályozta az elkanászodott "Kaminát" (nemcsak kinézetre hasonlított, de még a seiyuu is ugyanaz) a dojoban :P

SankaRea 1.rész
Úgy látom jócskán kiegészítették az első epizódot, külön és részletesen elmagyarázva a srác családi hátterét, a célját a macskával, és hogy honnan szerezte a jegyzetfüzetet. A mangában mindezt egy pár mondatban összegzi csak, miután találkozik Reával. Így sem volt rossz, de egy kicsit feleslegesnek éreztem. A Shaun of the Dead utalás azonban telibe talált :D
Egyelőre jól alakul az anime-adaptáció, a zombis hangulathoz jól passzolnak a sötétebb színek és az alkony-jelenetek. Egyedül a srác macskás, sunyi arckifejezéseit hiányolom, amit a mangában állandóan használtak. És remélem, a Studio Deen nem fogja ezt is felhígítani és telefillerezni, mint mondjuk a NuraMagot.

Jormungand 1.rész
Első rész alapján leginkább a Black Lagoonhoz tudnám hasonlítani. Az akciók látványosak (sok lövöldözés, kaszabolás, és dől a vér) és nem-kicsit elnagyoltak, de a világ és a frakciók reálisan vannak felépítve, a karakterek pedig mind vagányak és őrültek. A színtelen, sötét és rideg képi világ azonban a SteinsGate-et juttatja eszembe.
A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy Shizuka Itou szinkronizálja a főszereplő Kokot, így olyan volt, mintha egy fehérre festett Amagami SS Morishima Harukát (ugyanolyan vidám és szédült is) láthattam volna B)
LOL, Jonah pedig még tojással is tud ölni :D

Tasogare Otome x Amnesia 1.rész
Jó ötlet volt ez a kétszer levetített kezdés - először a szellem látványa nélkül, utána őt is hozzáadva (eleve mennyit spóroltak vele a rajzoláson). Elsőre is vicces volt, de másodjára még ütősebbek lettek a poénok.
A rajzolása egyébként gyönyörű. Különösen a háttereké, de a karakterrajzok is nagyon szépek. Ha szomorkás zene pedig jól megteremti a hangulatot.
Azért remélem, hogy Momoe nem fog ennyit szerepelni. Lehet csak azért, mert kétszer kellett végighallgatnom az amúgy is süket szövegét, de erősen úgy éreztem, hogy szétrobban a fejem tőle. Piszkosul irritáló szegény :/

Space Brothers 1-2.rész
Egy realisztikus slice-of-life sorozat az űrutazásról és az asztronauta képzésről. Mutta egy teljesen átlagos fickó (kivételesen nem egy középiskolás diák), akivel könnyű azonosulni (főleg ha hozzá hasonlóan a néző is keresett már állást), miközben vannak elnagyoltan laza (lefejeljük a főnököt OMG!!!) és ritka béna pillanatai is. De ez teszi igazán szerethető karakterré.

Mysterious Girlfriend X 1.rész
A képi világ és a zene olyan misztikus hangulatot teremtettek, hogy már arra számítottam, Urabe mindjárt elő fogja kapni a véres bárdot, amolyan Higurashi módra. De az epizód második fele még ennél is elvontabb volt, az a rengeteg NYÁL O.O
Meg kell hagyni, a srác sem a tipikus hárem-hős, akik két értelmes szót nem tudnak kinyögni. Rögtön megkérdezte és elmondta amit kell (Emiatt máris kedvelem őkelmét) és ezzel ők ketten már most előbbre vannak, mint más anime-párok 26rész után. Elég furcsa, de eredeti romantikus sorozatnak néz ki.

Natsuiro Kiseki 1.rész
Erről az égvilágon semmit nem tudtam korábban, és sehol nem találtam róla leírást sem (bár nem is nagyon kerestem). A kezdés alapján egyszerű slice-of-life sorozatnak tűnik, amelyben 14(?) éves lányok együtt töltik az utolsó nyarukat, mielőtt az egyikük elköltözne, amivel a végére majd lesz egy kis (melo)dráma is. Ugyanakkor elég komolyan veszi magát, így a K-ONra vagy YuruYurira jellemzős 'dilis' humor és eltúlzott reakciók itt nem várhatóak. Ami leginkább meglepett az a befejezés, mikor

Egy pár részt még megnézek belőle, hogy ezek után hová viszik a sorozatot. Azért remélem nem idolképzés lesz, mert arra most nem vagyok vevő

Saint Seiya Omega 1.rész
Ennél tipikusabb kezdést elképzelni sem tudnék egy shounennek. Ami persze nem negatívum, hiszen a Saint Seiya az egyik alap-shounen-sorozat, ennek meg van engedve hogy bevált recepten ne változtasson.
Tehát, az ifjú hősnek fel kell nőnie 'apuci' teljesítményéhez, miközben a mindenható (elvégre isten) főgonosz Mars el akarja pusztítani a világot, és még 'anyucit' is meg kell mentenie tőle.
(Van egy erős sejtésem, hogy a Kouga srác Saori és Seiya közös gyereke lesz, ami nem épp mangahű elem, de nekem nincs gondom vele.)
Azért remélem Seiyát is visszahozzák még a sorozatba.

Acchi Kocchi 1.rész
Tsukimi egy igaz moé overload, de rajta kívül mindenki más unalmas és a poénjaik is fárasztóak. Közepes vígjáték sorozatnak ígérkezik, pár aranyos pillanattal, és köztük rengeteg üres járattal.

Kuroko no Basuke 1.rész
Kosárlabdás anime, nagyon szép és részletes rajzolással (leszámítva az álak alatti, vonalas árnyékokat), folyamatos animációval. És már az első epizód alapján érdekesnek tűnnek a karakterek, így egy megfelelő cselekménnyel ez akár még Nagyon Jó is lehet! Szigorúan továbbnézős!

ZetMan 1.rész
Ezt is érdekes kettőség jellemzi, legalábbis az első epizódot.
Egyrészt meglehetősen véres (bár ettől még nem nevezném 'horror'-nak), a rajzolása és az animáció kiváló, a harcok koreográfiáján még lett volna mit csiszolni hogy követhetők legyenek, de egyébként nem rosszak. Szóval vizuálisan kiváló.
Nah de a történet és a karakterek O.O
Eleve ezzel a 'bele a közepébe' kezdéssel (elvileg rögtön kb a manga 70.fejezethez ugrottak) csak azt érték el, hogy utánanézzek, nem volt-e ennek valami előzménysorozata is, amivel kitölthetném a hézagokat? Mert az a pármondatos összegzés amit az elején összehadartak, az önmagában lópikula. Emellett a karakterek is felettébb 'érdekesek'. A főszereplő Jin olyan szinten naív (és egyenesen ostoba) hogy ilyen utcagyerek a világon nincs - talán egy zárdába találnék ilyet, akit életében nem engedtek ki a szobájából és egy apáca nevelt. Hogy hogyan haverkodott össze a dúsgazdag RichieRitch-el azt megintcsak homály fedi, és van egy olyan érzésem, hogy ha a következő résztől már felnőttek lesznek, már nem is igazán fogna ktérni rá. Azt még megnézem, és a végleges karakterek alapján eldöntöm, érdemes-e nézni, vagy ugyanolyan összacsapott lesz, mint a Deadman Wonderland
Updated 1 year ago #894324

Sztike
Regular Boarder

Sztike

Online No
Level 19
Joined 2 years ago
Post(s) 811
Location Hungary

1 year ago
Mivel többeket érint inkább ide írom:

Ma feladtam mindenkinek a Madoka petiteket, kérlek azért majd jelezzetek vissza ha megkaptátok! Köszi ^_~

Seti
Regular Boarder

Seti

Online No
Level 16
Joined 4 years ago
Post(s) 519
Location Hungary

11 months ago
Egy nagyon kedves barátnőm rávett, hogy olvassam el a Mahou Shoujo Madoka Magica mangát.
Nagyon szépen köszönöm neki itt is! :* ^^
Örülök, hogy elolvastam, nagyon tetszett a történet, és a karakterek sem voltak rosszak. Az utolsó pár chapternél potyogtak a könnyeim. T.T
Homura és Madoka Fan lettem. ♥

Kedvet kaptam az animéhez is, szóval estére megvan a program. :)
Updated 11 months ago #984277

Rui-chan
Very Important Boarder

Rui-chan

Online No
Level 19
Joined 3 years ago
Post(s) 1190
Location Hungary

10 months ago
Visszakaptam a gépemet, hurrá! ^^ Windows 7-et telepítettek rá, úgyhogy most tanulhatom meg újra kezelni. X'D
"Don't forget. Always, somewhere, someone is fighting for you. As long as you remember her, you are not alone." - Puella Magi Madoka Magica

-OJ-
Regular Boarder

-OJ-

Online No
Level 18
Joined 4 years ago
Post(s) 1022
Location Hungary

10 months ago
Mindjárt itt a nyári szezon. Ismét lesz mit néznem a dög melegben, elbújva az Odú sötétjében :D

Nálam most is elég hosszú lesz a nézendők listája. Persze az nem biztos, hogy végig is viszem őket, de amibe belenézek:

Total Eclipse - végre lesz vmi fogalmam a Muv-Luv univerzumról
YuruYuri 2 - alap
Sword Art Online - remélhetőleg jobb lesz, mint az Accel World, ami pár rész után kifulladt.
Koi to Senko to Chocolate - mert szeretem a hárem-alapú szerelmi melodrámákat
Dakara Boku wa H ga Dekinai - a szezon ecchi animeje, amivel lehet megvárom a BD-kiadást
Dog Days 2 - az első évadban is tetszett ez az abszolút lightos fantasy felállás, úh szívesen nézem tovább.
KS Horizon 2 - majd a szezon végén nézem, egyben az első évaddal
Oda Nobuna - a rajzolás igazi MadHouse minőség, és a hárem mellett akár még harcos animekent is megállhatja a helyét
Binbou-gami - ha jók a poénok, akkor nézem
Ebiten - ha jók a poénok, akkor nézem
Tari Tari - realisztikus school-life (+románc, gondolom). A készítők korábbi, hasonló jellegű sorozatait (True Tears és Hanasaku Iroha) is imádtam. Remélhetőleg ez is ugyanolyan jó lesz.
Kono naka na Hitori - ha jók a poénok, akkor nézem
Campione - a tipikus 'mágikus lány és normál srác' páros harcol vmi ellen, és utóbbi közben háremet gyűjt. Egy próbát megér, bár ezek ritkán szoktak jók lenni.
Kokoro Connect - ebből már láttam a 10 perces előzetes epizódot. Rajzolásra tiszta K-ON, de itt legalább vannak hímek is, ami onnan nagyon hiányzott. És ez a testcserélgetés akár még jó is lehet
Hagara Yuusha no Estetica - a másik ecchi hárem, amiből lehet BD-nézés lesz. Főleg ha unalmas.
Rinne no Lagrange - majd a szezon végén nézem, egyben az első évaddal
Joshiraku - ha jók a poénok, akkor nézem
Arcana Famiglia - rajzolásra tetszik, az alapszitu érdekes, a cselekmény fog dönteni.
Jinrui wa Suitai - a leírás alapján egy próbát megér, aztán majd eldöntöm, érdekel-e tovább.
Arve Rezzle - ha tényleg csak OVA lesz, az bőven belefér. A cyberspace téma pedig úgyis érdekel.
Chitose Get You - ha jók a poénok, akkor nézem. Ezt amúgy is csak olyan 3-perces animenek nézem

OVA-kból jöhet mind, kivéve persze a b*zisat XD

Sztike
Regular Boarder

Sztike

Online No
Level 19
Joined 2 years ago
Post(s) 811
Location Hungary

10 months ago
-OJ- (10 months ago)Mindjárt itt a nyári szezon. Ismét lesz mit néznem a dög melegben, elbújva az Odú sötétjében :D

Nálam most is elég hosszú lesz a nézendők listája. Persze az nem biztos, hogy végig is viszem őket, de amibe belenézek:

Tényleg jó hosszú lista!

Én még nem tudom mit fogok nézni, egyedül a Tari Tari van a terveimben, de majd meglátom mi tetszik még meg.. ráadásul még a most nézett animéknek sem értem a végére.. Hiába lenne most időm új sorozatok megnézésére valahogy inkább újranézős hangulatban vagyok így újranéztem a teljes K-ont (júliusban remélhetőleg már a film is jön... ) aztán újranéztem a Muntot is.
Updated 10 months ago #1007297

Sztike
Regular Boarder

Sztike

Online No
Level 19
Joined 2 years ago
Post(s) 811
Location Hungary

10 months ago
Befejeztem a Mawaru Penguindrum-ot. Teljesen felidegesített! A pingvinek viszont végig nagyon aranyosak voltak! ^^ Szinte végig azt figyeltem, hogy ők mit csinálnak a háttérben.
Azt viszont most már egyáltalán nem értem mire föl készül ennyi Princess of the Crystal figura

Tenshi
Regular Boarder

Tenshi

Online No
Level 11
Joined 4 years ago
Post(s) 85
Location Hungary

10 months ago
Szerintem a Ringóval való első találkozása meg úgy általában a viselkedése tette emlékezetessé, az előbbi főleg utólag, miután már tudjuk, hogy

A sorozat és a könyvek (nem light novel-ek) egyébként Ikuhara-féle jó szokás szerint dugig vannak szimbolikával és mindenféle nem is annyira rejtett témákkal, mint az 1995-ös támadások a tokiói metróvonalakon és annak az elemzése, hogy miért lesz valakiből önjelölt számkivetett. Meg nem árt ismerni Miyazawa Kenji gyermek könyvét a Scorpion Fire és az almák megértéséhez, amit az első és az utolsó részben említenek, meg Murakami Haruki könyveit végigbújni, azokat is, amiket nálunk nem adtak ki. Aztán ott van Kanba és Shouma lassú megvilágosodása a szeretet és család témákban. És így tovább.

A jó ebben a sorozatban, hogy órákig lehet és szokták is elemezni, ráadásul bár sok minden ránk lett hagyva, Ikuhara azért elég rendesen adott interjúkat is, hogy picit segítse a nézőket. Viszont ez azt is jelenti, hogy nagyon könnyű elveszíteni a fonalat, annyi irányba probál egyetlen rész alatt elmenni a történet. És nem mindenki szeret órákat a blogok között turkálni, hogy megtalálja az összes referenciát, amit esetleg nem vett észre. Én pont ráértem akkoriban.

Egyébként ne aggódj, ilyen-olyan okból, de majdnem mindenki agybajt kapott első körben a végétől. :D Én mondjuk pont ezért élveztem, de az Utenával is így voltam 10 éve.
Updated 10 months ago #1016750

-OJ-
Regular Boarder

-OJ-

Online No
Level 18
Joined 4 years ago
Post(s) 1022
Location Hungary

10 months ago
Itt talán többeket érdekelhet ez a hír:

Teljesen új Sailor Moon anime 2013-ban?
...
a Toeitől XD

"The new series is like a "power up" over the original - a retelling of the series targeted at older fans"
Updated 10 months ago #1018248

Seti
Regular Boarder

Seti

Online No
Level 16
Joined 4 years ago
Post(s) 519
Location Hungary

10 months ago
-OJ- (10 months ago)Itt talán többeket érdekelhet ez a hír:

Teljesen új Sailor Moon anime 2013-ban?
...
a Toeitől XD

"The new series is like a "power up" over the original - a retelling of the series targeted at older fans"

Olyan régen álmodok erről! Szuper! :DDD
Tudtam én, gogy 2012-2013-ban teljesülni fog egy álmom! *__________________________________________*
Hihetetlenül boldoggá tett ez a hír!
Szerintem 2013-ban még egy álmom teljesül majd Sailor Moon-al kapcsolatban. *lekopogom*
Nyihihihihi! XD
Kimondhatatlanul boldog vagyok!!! ^_______^
Updated 10 months ago #1018280

Tenshi
Regular Boarder

Tenshi

Online No
Level 11
Joined 4 years ago
Post(s) 85
Location Hungary

10 months ago
(ext link) ANN hír
(ext link) Crunchyroll

1. Zsír király.
2. hol vannak a figmáim?
3. a nendoroidok?
4. és a petit-k?
5. a keménykötéses manga kiadásom?
6. egy felújított BD box az eredetiből, ami nem lesz olyan drága, mint a DVD boxok?
7. kapunk-e azért figurát a régi sorozatból?
8. ki lesz a karakter dizájner?
9. Kotonót újra Usaginak, mert még mindig király, Furuya is teljesen rendben van.
10. Mi lesz a visszavonult seiyuu-kal? (Meg páran meghaltak.)

Edit: Hogy mennyire lesz manga adaptáció vagy új történet, az a musicalek óta és a live óta nem nagyon érdekel, utóbbi szerintem eleve többet hozott volna a konyhára, ha animeként lát napvilágot, a plüssmacskáktól rémálmaim vannak.
Updated 10 months ago #1018294

Sztike
Regular Boarder

Sztike

Online No
Level 19
Joined 2 years ago
Post(s) 811
Location Hungary

10 months ago
Ez most komoly?!?!?!?!?! O.O

Tenshi
Regular Boarder

Tenshi

Online No
Level 11
Joined 4 years ago
Post(s) 85
Location Hungary

10 months ago
A twitternél még én is viccnek néztem, de a Crunchyroll és az ANN gondolom nem szórakozik, már nincs április. Ha meg mégis, majd röhögünk egy jót, Setit meg majd vigasztalom. :D

« Prev   1 30 31 32 33 34 35 36 42   Next »

Top ↑

Join the club to join the discussion.