HFC - HungarianFigureCollectorsHFC - HungarianFigureCollectorsn/a

Jakker
Regular Boarder

Jakker

Online No
Level 12
Joined 4 years ago
Post(s) 77
Location Hungary

3 years ago
Melyik volt a legelső Anime figurád?

Nekem Dokuro-chan volt a Ban-presto-tól: (mfc link)

Oh Még anno Vaterán szereztem be Boncitól :D
Updated 3 years ago #92827

paTKany
Over 9000
Moderator

paTKany

Online No
Level 34
Joined 3 years ago
Post(s) 238
Location Aasu resi...

3 years ago
Van pár Múmin figurám és egy plüss Pikachu amit még 1999-ben vettem, de a komoly gyűjtést pár évvel később hercegnő Naruval (mfc link) kezdtem 2002. októberében.

Rui-chan
Very Important Boarder

Rui-chan

Online No
Level 19
Joined 3 years ago
Post(s) 1190
Location Hungary

3 years ago
Nekem Pikachu volt az első, de az ugye plüss, nem figura. ^^ Meg az a plüss nem animés fanatizmus terméke, hanem felvágásé. (Ha másnak van, nekem is kell.)

Egyébként a Premium Heroines Hinatát szereztem be első, igazi figuraként, attól fogva gyűjtögetek nagy intenzitással. :D
"Don't forget. Always, somewhere, someone is fighting for you. As long as you remember her, you are not alone." - Puella Magi Madoka Magica

Rakkitonbo
Regular Boarder

Rakkitonbo

Online No
Level 13
Joined 3 years ago
Post(s) 127
Location Hungary

3 years ago
Első igazi figurám:Chii (pink party dress ver.) És még mindig az egyik kedvencem!

-OJ-
Regular Boarder

-OJ-

Online No
Level 18
Joined 4 years ago
Post(s) 1022
Location Hungary

3 years ago
Ha nem számolom az amerikai gyártmányú NECA Resident Evil 4 - Ada Wong figurámat
(mfc link)
akkor szintén Chii a Toynamitól
(mfc link)
http://myanimelist.net/signature/-OJ-.png.jpg

SugarlessCandy
Regular Boarder

SugarlessCandy

Online No
Level 11
Joined 3 years ago
Post(s) 55
Location Hungary

3 years ago
Nekem a Misa nendo (mfc link) volt az első, de mivel ő csunya bootleg, ezért jobban szeretem a számolást a Himekuri Image Girl fekete színverziójával (mfc link) kezdeni ^^;

Rakkitonbo
Regular Boarder

Rakkitonbo

Online No
Level 13
Joined 3 years ago
Post(s) 127
Location Hungary

3 years ago
Én azért írtam Chii-t, mert ő az első eredeti figum.

00
Regular Boarder

00

Online No
Level 10
Joined 4 years ago
Post(s) 145
Location Hungary

3 years ago
Nekem Kurama volt az első figum (mfc link) Kb 2,5 éve vettem, onnantól rákaptam a gyűjtésre.

Croix
Regular Boarder

Croix

Online No
Level 12
Joined 3 years ago
Post(s) 193
Location Hungary

3 years ago
Első figuráim Ar Tonelico 2 két főhősnője, Luca és Cloche
Updated 3 years ago #99965

Russel
Regular Boarder

Russel

Online No
Level 10
Joined 4 years ago
Post(s) 315
Location Hungary

3 years ago
Az én első figurám Izumi volt, 2 éve vettem sakurán. Ugyan akkor (pár perc különbséggel vettem meg Chii-t és Nemu-t. Azóta igyekszem bővíteni.

Mostani tervem szerint Nanoha-s figma-k közül beszerezni minél többet. Nanoha felnőtt megvan, most egy Vita kell. Aztán amint kijönnek a mozi verziós iskoláskorú figma-k akkor azokat.
http://uraharashop.hu/e107_files/downloads/cserecuccok/russel/20593341599.jpgMahō Shōjo & DFC Fan!The White Devil (白い悪魔 shiroi akuma) - Demonic Cannon Girl (魔炮少女 Ma Hō Shōjo)

rika-chan
Regular Boarder

rika-chan

Online No
Level 6
Joined 3 years ago
Post(s) 1
Location Hungary

3 years ago
Első figuszkám Asahina Mikuru volt, és a 2008as ŐsziConon vettem :D
Azóta imádom *o*

Palidy
Regular Boarder

Palidy

Online No
Level 11
Joined 3 years ago
Post(s) 206
Location Hungary

3 years ago
Hmm nekem az első 2 figurám mert rögtön kettővel kezdtem az a Kashimasi animéből Jan Puu és Kamiizumi Yasuna.

Igazából azért ők mert egész olcsón hozzájuk tudtam jutni, és akkor még úgy voltam vele, hogy ilyen "marhaságra" nem költök. XD

De hát ezzel a vásárlással eldőlt a sorsom XD
Jah és őket a 2009-es Nyacon utolsó napján a boltok zárása előtt olyan fél órával vettem XD
Updated 11 months ago #106771

gr33n
Regular Boarder

gr33n

Online No
Level 8
Joined 3 years ago
Post(s) 134
Location Hungary

3 years ago
Nekem a legelső még Kusachiho és a régi KingComics-ban vettem pár éve. Valahogy mindig elgondolkozok mikor ránézek, hoyg ő volt az első és milyen régen is volt. :)

Morigan
Regular Boarder

Morigan

Online No
Level 13
Joined 4 years ago
Post(s) 249
Location Hungary

3 years ago
Az első számomra ez a Sailor Moon figura volt: (mfc link) :D
http://cdn.myanimelist.net/signature/DarkMorigan.png

Seti
Regular Boarder

Seti

Online No
Level 16
Joined 4 years ago
Post(s) 519
Location Hungary

3 years ago
Az első figurám nekem ő volt: (mfc link)
Anno egyik osztálytársam apukája hozta neki Németország -ból 1996 Nyarán, és egyik barátnőm mesélte, hogy neki van egy ilyen "Bunny-ja" . xD El sem hittem neki, és végül elhozta mutatóba. Base sajnos nemvolt, de egyszerűen tökéletesnek láttam, és nagyon élethűnek. Végül csak nekem adta, és cserébe nem kért mást, mint egy Kaktusz jégkrémet. xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon boldog voltam, emlékszem, egy tesióra előtt kaptam meg, bementem vele az öltözőbe és ájuldoztam. xDDDD Régi szép idők. xDDD Bár nagyon szerettem, de hajtott a kíváncsiság, így elcseréltem egy gagyi FanBook-ra Chibiusa-ról. Életem egyik legrosszabb döntése volt, nagyon megbántam. Aztán 2007-ben jöttek a Ban-K-Do féle figurák: (mfc link)
Ők azóta is megvannak. ^^
A Petit Sailor Moon-t, amit eladtam ill. elcseréltem anno újra beszereztem társaival együtt pár éve, de többet nem válok meg az én drága Sailor Moon-om -tól. ^^

Igazán 1997-ben kezdtem a figu gyüjtést, de lassan halattam, havonta 1 figuval, de 2002-től kezdtem igazán gyarapodni, 2004-től pedig már sokasodni. xD
http://myfigurecollection.net/profile/Seti/sign.png
Updated 3 years ago #144411

00
Regular Boarder

00

Online No
Level 10
Joined 4 years ago
Post(s) 145
Location Hungary

3 years ago
De jó is volt mikor még lehetett Kaktuszt jégkrémet kapni :p

gr33n
Regular Boarder

gr33n

Online No
Level 8
Joined 3 years ago
Post(s) 134
Location Hungary

3 years ago
00De jó is volt mikor még lehetett Kaktuszt jégkrémet kapni :p

Még most is lehet, a Family Frost kocsiknak van egy hasonló jégkrémük. Vlm 16 db van egy zacskóba és szinte majdnem ugyanolyan. :D

Seti, látom neked tényleg jó régre visszanyúl ez a dolog. :D Ha jól emlékszem egy időben a Sailor Moon-s újságokhoz jártak figurák is nem? Vagy az Németben volt? ^^"

Palidy
Regular Boarder

Palidy

Online No
Level 11
Joined 3 years ago
Post(s) 206
Location Hungary

3 years ago
Azt már írtam hogy 2009 Nyári Conon vettem meg első két figum XD Akkor még nem sejtettem mi lesz XD

Na de most azért belegondolok, hogy ebben az évben azaz 2010-ben eddig 15 figut vettem és még kettő rendelés alatt XD Azt év elején még csak 7 figum volt XD

Jelenleg havi 5 figus átlagom van, bár sajnos nem hiszem hogy ezt tartani tudom, sajnos XD

Yuriko-chan
Regular Boarder

Yuriko-chan

Online No
Level 10
Joined 4 years ago
Post(s) 222
Location Hungary

3 years ago
Legelső figuráim, melyeket még "tudat alatt" szereztem: Sailor Venus kulcstartó, Sailor Venus talpas figura és egy Sailor Mars mágnes (ő csak azért lett Mars, mert ennek a csomagolását nem engedték felbontani, és reményeimmel ellentétben nem Venus-t tapogattam ki a zacskón keresztül XD). Természetesen még mindig megvannak (a középsőnek a doboza is és a kártya, amit adtak hozzá, viszont az ajándék cukorkát már rögtön a vásárlás után elszopogattam XD), már kb. 10 éve.

Első tudatosan szerzett figuráim a 3-as Sailor Moon gashapon szett tagjai, melyekhez 2006-ban, pont karácsony előtt jutottam hozzá Seti jóvoltából. ^^ Az első nagy figurám pedig Misty May, akit a Holdfényteam egyik akciója alkalmával vettem.
http://cdn.myanimelist.net/signature/Yuriko-chan.png
Updated 3 years ago #155275

gr33n
Regular Boarder

gr33n

Online No
Level 8
Joined 3 years ago
Post(s) 134
Location Hungary

3 years ago
PalidyAzt már írtam hogy 2009 Nyári Conon vettem meg első két figum XD Akkor még nem sejtettem mi lesz XD

Na de most azért belegondolok, hogy ebben az évben azaz 2010-ben eddig 15 figut vettem és még kettő rendelés alatt XD Azt év elején még csak 7 figum volt XD

Jelenleg havi 5 figus átlagom van, bár sajnos nem hiszem hogy ezt tartani tudom, sajnos XD

Wow, az nem semmi! :D Én általában örülök ha elérem a havi 1 figut. ^^" A 2009-s Nyári Con nem is volt oly rég. :o Visszaolvastam ez előző hozzászólásod, és elgondolkodtam hogy végülis hogy szántad rá magad az első két figurára és a további vásárlásokra? :D

Amúgy megnéztem a gyűjteményed, egész szép! ^^ Legjobban a Hiiragi tűnik ki nekem, megy az avatarodhoz. ^^ Amúgy ez a figu mekkora? :o

Yuriko-chanLegelső figuráim, melyeket még "tudat alatt" szereztem: Sailor Venus kulcstartó, Sailor Venus talpas figura és egy Sailor Mars mágnes (ő csak azért lett Mars, mert ennek a csomagolását nem engedték felbontani, és reményeimmel ellentétben nem Venus-t tapogattam ki a zacskón keresztül XD). Természetesen még mindig megvannak (a középsőnek a doboza is és a kártya, amit adtak hozzá, viszont az ajándék cukorkát már rögtön a vásárlás után elszopogattam XD), már kb. 10 éve.

Első tudatosan szerzett figuráim a 3-as Sailor Moon gashapon szett tagjai, melyekhez 2006-ban, pont karácsony előtt jutottam hozzá Seti jóvoltából. ^^ Az első nagy figurám pedig Misty May, akit a Holdfényteam egyik akciója alkalmával vettem.

Ha jól látom akkor a társaság nagy része Sailor Moon-s figukkal kezdte. ^^ Akkor ahogy elnézem nem csak én jártam úgy hogy a random figurákból nem azt kaptam amit kinéztem magamnak. XD Bár mondjuk ez az izgalmas benne. :D Emlékszem mikor megtetszettek a Nanatsuiro Drops figurák, egyből 3-t vettem mert így biztos voltam benne hogy a 3 közül 1 biztos lesz ami nagyon tetszik. XD Igaz később beszereztem mindet, mert úgy megtetszettek. XD

Amúgy nem emlékszem hogy olvastam volna, de Dragon Ball-s figurákkal senki sem kezdett? :\\
Updated 3 years ago #155294

« Prev   1 2   Next »

Top ↑

Join the club to join the discussion.