HFC - HungarianFigureCollectorsn/a
2 years ago
Igazából fura kérdés, de azért felteszem :D
Nincs valakinek elfekvőben Superbia Squalo (mfc link) figurája? (Yujin vagy Takara Tomy A.R.T.S)
Köszönet 00-nak!!!
Nincs valakinek elfekvőben Superbia Squalo (mfc link) figurája? (Yujin vagy Takara Tomy A.R.T.S)
Köszönet 00-nak!!!
Mahō Shōjo & DFC Fan!The White Devil (白い悪魔 shiroi akuma) - Demonic Cannon Girl (魔炮少女 Ma Hō Shōjo)Updated 2 years ago #321395
2 years ago
Amiket én keresek (már megjelent figurák közül) top listába szedve:
1. Chua Churam - Alter (mfc link)
2. Holo - Volks (mfc link)
Őket akarom még vmikor megszerezni, ha lesz rá lehetőség.
1. Chua Churam - Alter (mfc link)
2. Holo - Volks (mfc link)
Őket akarom még vmikor megszerezni, ha lesz rá lehetőség.
Updated 2 years ago #324627
2 years ago
Churam az nekemis toppon van mint keresett figu, sajna nagyon nehéz jó állapotút találni.
2 years ago
Én egy Momohime-t (mfc link) szeretnék magamnak találni, mindig lekések róla, pedig álmaim egyik figurája...
2 years ago
Én ezt a Shana trading figurát keresem évek óta:
Solid Works kiadású, és gyakorlatilag mindenütt kifogyott. T_T
Ha bárkinek meglenne véletlenül, és meg is válna tőle, vagy esetleg tudja, hol lehet ilyet szerezni, kérem szóljon nekem mindenképpen!!!
Solid Works kiadású, és gyakorlatilag mindenütt kifogyott. T_T
Ha bárkinek meglenne véletlenül, és meg is válna tőle, vagy esetleg tudja, hol lehet ilyet szerezni, kérem szóljon nekem mindenképpen!!!
Updated 2 years ago #431346
2 years ago
2 years ago
Nincs valakinek véletlenül eladó Miku nendoja (GSC-s)?
(ext link)
ő rá gondolok :)
Majdnem ugyanaz a Miku, kiadnak egyet a cunami áldozatainak megsegítésére. Júliusban fog megjelenni, és a GSC online shopján keresztül lehet majd megvenni. Valószínűleg én is fogok rendelni, mert még egy Miku nendo-m sincs, és ez nagyon helyes. Ugyanaz mint a sima Miku nendo, csak még extra részekkel. Ráadásul a jó ügy érdekében 1000 yen-t felajánlanak belőle. Tudok segíteni, úgy hogy még figurát is kapok! :)
Ajánlom figyelmedbe :) item #66010
(ext link)
(ext link)
ő rá gondolok :)
Majdnem ugyanaz a Miku, kiadnak egyet a cunami áldozatainak megsegítésére. Júliusban fog megjelenni, és a GSC online shopján keresztül lehet majd megvenni. Valószínűleg én is fogok rendelni, mert még egy Miku nendo-m sincs, és ez nagyon helyes. Ugyanaz mint a sima Miku nendo, csak még extra részekkel. Ráadásul a jó ügy érdekében 1000 yen-t felajánlanak belőle. Tudok segíteni, úgy hogy még figurát is kapok! :)
Ajánlom figyelmedbe :) item #66010
(ext link)
Updated 2 years ago #440048
2 years ago
Milyen aranyos ötlet! ^^ Nekem már így is sok Miku-m lesz, úgyhogy valószínűleg kihagyom. Aki viszont lemaradt a sima verzióról, mindenképpen jól jár vele és még segít is. :)
"Don't forget. Always, somewhere, someone is fighting for you. As long as you remember her, you are not alone." - Puella Magi Madoka Magica
2 years ago
Én egy Rin Tohsakával és Tenshivel fogok segíteni, az már az Ő dolguk, hogy mit csinálnak a bevételeikkel :D
2 years ago
Ha majd valaki valamikor úgy dönt, hogy megválik a Gwendolyn figurájától, mindenképpen szóljon nekem. ^_^
"Don't forget. Always, somewhere, someone is fighting for you. As long as you remember her, you are not alone." - Puella Magi Madoka Magica
1 year ago
Érdeklődés szintjén írnék csak, mert sajna nem sok infóm van a kiszemelt figukról... ^^"
Konkrétan a Konamis D.Gray-Man kisfigukról lenne szó.
Leginkább Allen és Kanda érdekelne a szettből, esetleg még Tyki és Lavi. (item #4559
item #4896)
Őket néztem ki, Mandarake-val próbálkoztam eddig, de csak doujinshikat találtam... ^^" Valaki tudja hogy kb. mennyiért és hol szerezhetném meg őket? ^^
Konkrétan a Konamis D.Gray-Man kisfigukról lenne szó.
Leginkább Allen és Kanda érdekelne a szettből, esetleg még Tyki és Lavi. (item #4559
item #4896)
Őket néztem ki, Mandarake-val próbálkoztam eddig, de csak doujinshikat találtam... ^^" Valaki tudja hogy kb. mennyiért és hol szerezhetném meg őket? ^^
1 year ago
Ebayen lehet kapni a teljes szettet. (ext link)
1 year ago
Ebayen lehet kapni a teljes szettet. (ext link)
Úú, köszi szépen! :D Jelen pillanatban sajna nincs rá keretem, de már ezzel is sokkal előrébb vagyok... :)
Úú, köszi szépen! :D Jelen pillanatban sajna nincs rá keretem, de már ezzel is sokkal előrébb vagyok... :)
1 year ago
Azért az ebay-ben annyira ne bízzatok! Úgy látom nem tünteti fel a leírásában, hogy Japán lenne, csak azt látom, hogy drága!
Érdemes mielőtt ilyen helyről veszel rákérdezni az eladónál a figurák származására, eredeti-e vagy sem!
Ha azt írja eredeti, akkor is kamuzhat, de akkor már bizonyítékod is lesz, hogy átvert (+ha megérkezik érdemes lefotózni)!
Érdemes mielőtt ilyen helyről veszel rákérdezni az eladónál a figurák származására, eredeti-e vagy sem!
Ha azt írja eredeti, akkor is kamuzhat, de akkor már bizonyítékod is lesz, hogy átvert (+ha megérkezik érdemes lefotózni)!
Updated 1 year ago #622808
1 year ago
Kb 3 éve én is ugyanettől az eladótól vettem meg ugyanezt a szettet. Teljesen eredeti, ezt biztosan mondhatom.
Mellesleg ebből a szettből én még nem láttam hamisítványt, ebayen se.
Mellesleg ebből a szettből én még nem láttam hamisítványt, ebayen se.
1 year ago
Sziasztok!
Én ezt a Lacus trading figurát keresem egy ideje:
item #4643
Nincs meg valakinek esetleg duplán vagy megunt példánya, amit szívesen eladna? ^^
Előre is köszi.
Én ezt a Lacus trading figurát keresem egy ideje:
item #4643
Nincs meg valakinek esetleg duplán vagy megunt példánya, amit szívesen eladna? ^^
Előre is köszi.
Updated 1 year ago #864013
1 year ago
Nem figura, de azért megkérdezem:
Gyűjtőnek keresnék régi 90es Tonka/Kenner sütibabákat. Bármilyen állapotban elfogadná őket, ha valakinél van elfekvőben. Egy link segítségképp: (ext link)
Előre is köszi.
Gyűjtőnek keresnék régi 90es Tonka/Kenner sütibabákat. Bármilyen állapotban elfogadná őket, ha valakinél van elfekvőben. Egy link segítségképp: (ext link)
Előre is köszi.
1 year ago
Én szoktam néha sütibabákat keresni a Vaterán (de mindig csak sóhajtozok utánuk), most is van kettő:
(ext link)
(ext link)
Pont olyanom volt gyerekkoromban, mint a második... De ennyi pénzért nem fogom "visszavásárolni", és ahogy látom, verekedni is kell érte.
(ext link)
(ext link)
Pont olyanom volt gyerekkoromban, mint a második... De ennyi pénzért nem fogom "visszavásárolni", és ahogy látom, verekedni is kell érte.
1 year ago
egyszer én is akartam venni sütibabát, de aztán feladtam.. nehéz is találni és drága is :(
Join the club to join the discussion.