DFC - DutchFigureCollectorsDFC - DutchFigureCollectorsn/a

This is a club for Dutch Figure Collectors.

Als je uit Nederland komt ben je welkom om deze club te joinen!

Nederlanders staan bekend om hun 'verzamelwoede'
en wij doen daar natuurlijk aan mee! :D Nederlanders sparen ook letterlijk alles wat los en vast zit. Van zegeltjes tot punten. Maar we zijn ook uit op korting en geld uitsparen ;).

Laat hier o.a. zien wat voor verzameling jij reeds hebt opgebouwd!
Gezellig kletsen mag/kan hier natuurlijk ook.
Heb je wat te melden, doe dat dan gerust!
En kom je iets tegen wat je met iedereen wilt delen, dan horen we ook graag van je.

Blitzy en ik zijn een DYNAMIC DUO :P
Wij kopen gezamenlijk VEEEEEEEL PVC ^_^


Alvast een welkom voor iedereen wie ons clubje joint: WELKOM!!!

(P.S. gelieve geen Bre3ZzaR®/msn taal te gebruiken)

View allForums (26)

View more // Comments (569)

04 months ago (3 months ago)MaakieMaakie
*edit aan deze post* Wijzigingen voor Abunai! aankomend weekend:

- Ik heb nu alsnog een kraam! Dus onder openingstijden van de dealerroom kan je me bijna altijd vinden achter mijn kraam! Ik zal er weer zijn met tweedehands figures uit eigen collectie, mijn grab bags en nu ook een grote hoeveelheid van mijn clear-files collectie te koop! Je kan me ook altijd aanspreken over figures, cosplay, bootlegs, gewoon een praatje~ ^^
- De tijd van mijn Figure-lecture is gewijzigd! Nog steeds op zaterdag, maar nu van 11:00-12:00 ipv 16:00-17:00!!!
- Ik heb besloten op de zondag een wat makkelijker kostuum aan te trekken. ;)

Mijn persoonlijke planning + lezingplanning voor de geïnteresseerden vind je hieronder! :)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/1978201/abunai2016.jpg
04 months agoChloe-tsundereChloe-tsundere The louise otaku
Dag alle mede nlers!

Gezien ik liever lokaal verkoop.. Ik verkoop erg veel spul op marktplaats iets meer dan hier en heb ook een maybe sales lijst waar figs in staan die evt weggaan mits een goed bedrag aangeboden word :) (mfc link)

Verder hier link naar marktplaats [ext link ]

Ik ga verhuizen dus ik hoop dat ik snel wat kwijt kan voor de 23e (daarna verkoop ik tijdelijk even niet gezien ik dan oververhuis)
05 months agoHyperGenkiHyperGenki
Kairados (5 months ago) #11633364Hey dutchies, ik had een vraagje. Ik heb de nendoroid van Asuna Titania ver. en Misaka van AoT. Bij die van Asuna is helaas een van de vleugels gebroken wat schijnbaar al eens eerder was gebeurd en bij Misaka de 3D maneuvre gear. Kan ik hiervoor een vervanging krijgen, en zo ja, hoe dan?

Je kan Good Smile Company support mailen via hun engelse site. Ze hebben mij ooit kosteloos een nieuw hoofd voor item #31747 toegestuurt omdat er een behoorlijke beschadiging op het haar zat toen ik haar binnen kreeg.
05 months agoKairadosKairados
Hey dutchies, ik had een vraagje. Ik heb de nendoroid van Asuna Titania ver. en Misaka van AoT. Bij die van Asuna is helaas een van de vleugels gebroken wat schijnbaar al eens eerder was gebeurd en bij Misaka de 3D maneuvre gear. Kan ik hiervoor een vervanging krijgen, en zo ja, hoe dan?
05 months agodgnflydgnfly
lightningmaid (5 months ago) #11543285Hoe bedoel je?

Heb al 2 bestelling van ze gekregen waar ik geen import kosten hoeft te betalen. Big in japan wil alleen dat als je figures boven de 150 euro komt of behoorlijk limited is gelijk alles direct betaalt, zo als de figure+shipping cost en dat is alles. je kan ook op somige figures later betalen dichter bij de release, maar kan je better direct doen want zo ver ik weet blocken ze mensen die niet op tijd betalen dus vraag ik gelijk de invoice van een order voordat ik eigenlijk hoeft te betalen.
05 months agolightningmaidlightningmaid 不思議な
dgnfly (6 months ago) #11327270Big in japan ook geen import tax hoeft te betalen, alleen jammer dat alles direct betaalt moet worden.

Hoe bedoel je?
06 months agodgnflydgnfly
Bloempje (6 months ago) #11215335Heeft iemand wel eens transilogistic gekozen als verzending van Nipponn Yasan? weet niet zeker of ik daar voor moet gaan.

Zou het niet proberen met iets duurders aangezien als het aankomt in frankrijk het nog een keer geshipped moet worden. De ''No import tax'' is aantrekkelijk maar heb liever de figure direct want anders kan er nog veel meer mis gaan. Wil het zelf ook wel eens proberen maar helaas zijn figures de figures die ik koop niet de gekoopste dus wil geen risico neemen.

Valt me wel op dat je voor Big in japan ook geen import tax hoeft te betalen, alleen jammer dat alles direct betaalt moet worden.
06 months agoTenmashiTenmashi #TeamLitten
Nippon Yasan undervalued sowieso al mijn pakketten (letterlijk €10,-, haha). :)
Bloempje (6 months ago) #11215335Heeft iemand wel eens transilogistic gekozen als verzending van Nipponn Yasan? weet niet zeker of ik daar voor moet gaan.
06 months ago (6 months ago)MaakieMaakie
dymitr (6 months ago) #11168168Dat is zeer leuk. Wat voor soort aspecten uit de figgur wereld ben je van plan toe te lichten.
Mijn laatse keer op een con was een beetje een rommeltje, heb me wel vermaakt, maar ik wou veel workshops doen, echter daar moest je van tevoren ingeschreven voor zijn. Heeft Anicon zo'n zelfde werking?!


Ik geef deze lecture al aardig wat jaartjes en aangezien ik al snel vertrek naar Animecon, geef ik even een snelle infodump (sorry): [ext link ] Hopelijk beantwoord dat een beetje je vragen! ^^

Op Animecon verscheelt het per event, dus je kan het beste het boekje bekijken bij welke je wilt bezoeken. Mijn lecture (en de meeste andere lezingen) hebben vrije inloop en hebben vol = vol als de stoelen op zijn. Aangezien die van mij op de vrijdagavond is en tijdens de drukke compo's, verwacht ik niet een heel erg volle zaal morgen tbh, haha!

Josine (6 months ago) #11212137Had er graag bij geweest maar kan vrijdag helaas niet (ookal heb ik weekend kaartje) :( Ga je op abunai ook een lecture geven?

Met Abunai! ben ik momenteel in overleg, maar ga ik 90% zeker wel zijn. Ik hou een lijstje op mijn profiel bij als evenementen/conventies confirmed zijn. Dus dat kan je in de gaten houden!

Ik geef trouwens op zaterdag ook nog een andere lezing op Animecon, maar die is niet figure-gerelateerd: [ext link ]
06 months agoBloempjeBloempje Hunting my grails
Heeft iemand wel eens transilogistic gekozen als verzending van Nipponn Yasan? weet niet zeker of ik daar voor moet gaan.

View more comments

DFC - DutchFigureCollectors

Details

View moreMembers (252)