SwedenSwedenFigursamlare i Sverige

Välkommen till den svenska klubben på MyFigureCollection! Här kan man umgås med en massa andra underbara figursamlare, bestämma meet-ups, byta figurer och bara ha kul~!


Vi gillar .gifs.

View allForums (37)

View more // Comments (1696)

03 hours agoBloodFlowerBloodFlower
Vilka får vi se på Minicon på lördag? Vi på figurutställningen kommer vara där och visa upp oss.
06 days ago (6 days ago)SobzobSobzob 神座万象
HEJ ALLIHOPPA

DIES IRAE SKA SLÄPPAS PÅ ENGELSKA

JAG HOPPAS ATT NI KOMMER LÄSA DEN

TACK

[ext link ]
010 days agoSobzobSobzob 神座万象
BloodFlower (10 days ago) #14058313Working on it. Blir troligen sent oktober eller tidigt november. Lördag som vanligt.

Alright!
310 days ago (10 days ago)BloodFlowerBloodFlower
Sobzob (12 days ago) #14016733N-när är nästa geek market?

Working on it. Blir troligen sent oktober eller tidigt november. Lördag som vanligt.
412 days agoSobzobSobzob 神座万象
N-när är nästa geek market?
219 days agoMikoChaanMikoChaan
https://i.imgsafe.org/6237c28ec3.gif
129 days agozinbzinb
Pahsmina (1 month ago) #13452625No problem! Hoppas allt går bra! Jag vågar inte riskera allt för mycket i och med att hon är min drömfigur haha. ; ω ;

Ja hon är helt galet fin! Det är så roligt att det kommer mycket CCS-merch nu alltså, för min del var den kommande Yue-figuren definitivt den roligaste nyheten på Wonfes :3
01 month agoPahsminaPahsmina
zinb (1 month ago) #13424483Alright, ja jag tror du tänker rätt där o lutar nog åt att köra på samma... (ska bara övertyga min snåla sida om att det är bäst också) Tack för svaret hördu!
No problem! Hoppas allt går bra! Jag vågar inte riskera allt för mycket i och med att hon är min drömfigur haha. ; ω ;
01 month ago (1 month ago)zinbzinb
Pahsmina (1 month ago) #13405080Jag velade lite jag med, men i slutet så tog jag ändå från GSC webshop. Sure hon kommer nog åka på hög tull, men jag vågar inte riskera allt för mycket i och med, well everything. Känns som det säkraste kortet, även om det kanske blir det dyrare i slutändan.

Alright, ja jag tror du tänker rätt där o lutar nog åt att köra på samma... (ska bara övertyga min snåla sida om att det är bäst också) Tack för svaret hördu!
01 month agoPahsminaPahsmina
zinb (1 month ago) #13359415Åh, jag sitter här i valet o kvalet var jag ska beställa henne ifrån... får jag fråga vilken affär du valde att köra på? Känns ju som att man kommer åka på massiv tull om man väljer ett ställe som inte undervärderar, men vet inte om det är värt att chansa på att allt går bra med ett ställe som NY eller BiJ eftersom de inte verkar vara helt pålitliga om nåt skulle gå fel... Med en sån dyr figur vill man ju att allt ska vara perfekt liksom... Argh, det är svårt det här :P
Jag velade lite jag med, men i slutet så tog jag ändå från GSC webshop. Sure hon kommer nog åka på hög tull, men jag vågar inte riskera allt för mycket i och med, well everything. Känns som det säkraste kortet, även om det kanske blir det dyrare i slutändan.

View more comments

Sweden

Details

View moreMembers (200)

View moreRelated Items (85)

View moreRelated Entries (16)