Right Stuf Anime
2 hours agoJingobeanJingobean
Aitl (5 hours ago) #24912764Delayed = Shipping combination plan to the bin \(^o^)/

Samesies. I feel your pain .__.;;
2 hours agoWolfragniumWolfragnium
N: You liked it, didn't you?
M: WHA! O-Of coourse not! Wh-why would I love it when you ki-SHUT IT!
3 hours agoArukuAruku
Kaneel (1 day ago) #24872352You don't have to link entries as bundled with if you have a set entry they are bundled under like encyclopedia #83368
use the bundled with function for entries from different sections like goods & media or for sets you can't name because they either don't have one or a super generic one.

Oh, okay - the FAQ was pretty straight forward about related items and I didn't see anywhere about this exception ^^; Would be nice if it was included in there.
Yet, this is somewhat complicated because there are some sets with their own clasification entries which aren't sold bundled so it can be a bit confusing to tell some apart that came bundled and those which didn't? :s
3 hours agoMissDayzieMissDayzie
Got mine today, and he is absolutly adorable! <3
I sure hope they do a BoTW Zelda to go with him (preferably the Hylia tunic version) :D
3 hours agoTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board sadakoIly! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
3 hours agoFutabaFutaba
SkyBlue (5 days ago) #24738724It's pretty sad when you see other nendo get all these nice food accessories or really animated distinct faceplates and all then we have these boys will literally zero accessories ;A; I don't play TRO but I'm loving the anime adaptations! Keep'em comin'! Gimme moar!!
I gave up deciding which one to get because I like MH's pose but the all black outfit is eh, Koto's Victor is nice too as I get to have him sit anywhere and everywhere I want but he looks...old somehow. Then Toy'sworks sigh I love everything about him but God, the face OTL
You should read Yondaime!! Tatsuyuki's so damn hawt~♡♡♡ Just look at him [ext link ] I would seriously kill for this figure :'D

I ordered MH Victor, and I plan to get Koto figure too, I like the wink faceplate in the bonus version, and yeah like you said I love the fact we can sit him anywhere, it's so nice! But for Toy's Works... the more I see his face the more I want to delete him of my wishlist OTL. And I can't wait to see the new announcements by OR!! (≧∇≦) I have high hopes! *pray*
OMG he's so SEXY!!!! (♡∀♡). The pose, that look, the tatoo, ahhhh he's hot af ♡♡. I will read it tonight I think, I was searching something to read so it's perfect lol.
3 hours ago (3 hours ago)MonpocchiMonpocchi
CitrixNova (3 hours ago) #24914216This is some awesome loot! :o Oh and if you don't mind could you link me where you got the item in the bottom left? Thanks!
Unfortunately, it is an exclusive from Comic Market 92 event, so there is no link I can provide you with.
3 hours agogrizzengrizzen
Ya know if Alter would just add two months to every figure their release on time % would go waaay up.
3 hours agoMitsuki_Mitsuki_
Giving up my preorder.
Shipping from germany, someone interessted?
Please pm.
3 hours agoeromastereromaster
kyuulink (3 hours ago) #24914327where did you get that scenery? o-o
That was handmade by me ^^
3 hours agoSasunarufan13Sasunarufan13
Maakie (7 hours ago) #24911125Heb je deze inmiddels ook al gezien picture #1786770 ? ;)
Waarschijnlijk zijn ook bij jullie in de zomer de rijlessen populairder ivm de scholieren die in de zomer hun rijbewijs willen halen? Hier in Nederland is het een standaard ding om te proberen je rijbewijs te halen in de zomer tussen je middelbare school en de universiteit in.
Uuurghh, er was ook zo'n soortgelijk strikmoment bij die van mij (waar gelukkig mijn rij-instructeur me op voorbereid had!), dan was er een autoweg die halverwege veranderde in een fietspad. En de enige manier waarop je dat kon zien was door een bord aan de zijkant, want de weg zelf zag er nog hetzelfde uit... >.> Als mijn rij-instructeur me die niet had laten zien (en me er voor gewaarschuwd had) was het een ding geweest waar ik waarschijnlijk op was gezakt tijdens het echte examen. :/ Nouja gelukkig ben jij nu ook voorbereid voor je volgende examen als je weer op die plek komt. :T
Ah ik wist niet dat het bij jou mogelijk was om minder vakken te doen als je dan het bachelorpaper ging halen! Bij mij zat het bachelorpaper op een vast moment in de opleiding en mocht je deze ook niet in andere leerjaren gaan halen. Wel balen van die professor zeg, het is zo stom hoe bepaalde leraren zo erg invloed kunnen hebben (net zoals die ene die niet echt zin had om mijn eigen paper beter te beoordelen).
Er zijn meerdere figures die ik nu nog expres boxed heb, omdat ik weet dat ze een hel zijn met schoonmaken/verplaatsen en ik ze pas uit wil stallen als alles verder klaar is. Worst offender is item #284 . Al die wapperende linten die je ziet zijn losse onderdelen en vallen al uit hun plek bij harde voetstap op de grond... >.> Heb er meerdere keren over nagedacht om ze te lijmen, maar dan past de figure niet meer terug in de gigantisch grote verpakking die ze heeft.
Ik heb meestal zoiets dat als mensen 2-3 dagen niet reageren, ik er vanuit gaan dat ze het niet meer willen. :/ Misschien kan je ook zoiets voor jezelf aanhouden?
Een collega van mij heeft pas ook een kat gekocht, omdat ze meeging op de hype van de kitten van een andere collega. En haar kat moest per se een kleine kitten zijn met per se het kleurenpatroon van een kat die ze vroeger heeft gehad. Dus ze heeft er eentje bij een fokker gehaald. Ookal klinkt ze erg blij met het beestje dat ze nu heeft, gingen er voor mij al alarmbellen dat ze waarschijnlijk het type is dat als de nieuwigheid er af is (of als het beestje niet meer 'klein en schattig' is), 'm te gaan dumpen in een asiel. :/
Ik vindt die naaktkatten best wel leuk, alleen wil mijn man er niks van weten. xD Nouja, wanneer ik m'n leven wat beter op orde heb, gaan we een ander leuk beestje zoeken. Waarschijnlijk iets in een aquarium of terrarium. :)
Ik ken daar aardig wat voorbeelden van. Mijn vader at eerst meerdere keren per week een appel en van de ene op de andere dag is hij allergisch voor appels geworden. Wij konden het eerst niet goed plaatsen waarom hij ineens een allergische reactie had en het duurde meerdere appels eten voordat we zaten van 'oohh, volgensmij komt het door de appel'. Zo vreemd! Ik hoop zelf niet dat ik ooit allergisch wordt voor appels later, ik vindt ze zo lekker! :<
Ach, ik heb Netflix. Dus ik ga 'm wel eens op de achtergrond aanzetten terwijl ik wat klusjes in huis aan het doen ben ofzo, haha!


Die had ik wel onmiddellijk opgemerkt XD Ik ben vooral geïnteresseerd in Itachi, hoewel ik Sakura ook ga aanschaffen voor de volledigheid. Nu kan ik alleen maar hopen dat ze ook een nendoroid gaan maken van Deidara, dan heeft iedere Uchiha zijn eigen blonde man :P

Dat kan er ook wel wat mee te maken hebben, maar er is een echte stijging merkbaar sinds dat de aanpassingen zijn doorgevoerd. Wel vervelend natuurlijk dat ik tot september moet wachten, maar er is niet veel aan te doen.

Ja, ik heb nu met mijn vader al een paar keer weer langs die bepaalde straten gereden, maar ze hebben nog steeds dat bord niet goed gezet :/ Ik had toen zoiets van "Je kunt me niet afrekenen op een fout zoals die, als het bord niet eens goed staat!". In die gemeente en omliggende zijn er ook meerdere straten waar ik gewoon geen idee van heb of je nu vijftig of maar dertig mag rijden. Redelijk vervelend natuurlijk :/

Wel, je moet sowieso vakken van het derde jaar opnemen voor je je bachelorpaper kunt opnemen, maar dat zou in mijn geval geen probleem geweest zijn aangezien ik alle Engelse vakken van het derde jaar had opgenomen. De enige reden waarom ik de paper niet had opgenomen toen, was omdat me dit werd afgeraden. Dikke spijt van gekregen nu natuurlijk, maar het is niet alsof ik het nog kan veranderen.
Ja, ik denk dat je bij die professor echt in haar kaart moet vallen om een kans te hebben om voor haar gedeelte te slagen. En aangezien zij de enige is die dat bepaalde gedeelte onderwijst, is er ook geen mogelijkheid om voor een andere professor te kiezen.

Ja, ik heb bij sommige figuren ook overwogen om de koppige delen gewoon vast te lijmen omdat ik het beu begin te worden dat ze constant eruit vallen als de figure nog maar lichtjes wordt verzet, maar zoals je zegt: dan zouden ze niet meer in hun doos passen en dan wordt het nog een grotere hel wanneer ik verhuis.

Ik denk erover om een limiet rond die periode ook aan te houden, ja :/ Ik heb de spullen weer in de verkoop box gelegd na een week niets te hebben gehoord, dus ze liggen nu niet meteen in de weg, maar het is gewoon vervelend om geen zekerheid te krijgen.

Mijn alarmbellen zijn ook nu aan het afgaan :/ Zeker omdat je zegt dat het per se een kitten moest zijn. Er is een grote kans - hoewel ik natuurlijk hoop voor het katje dat dit niet het geval blijkt - dat ze die kat gaat dumpen zodra het volwassen is. Dat doen veel mensen die per se een kitten willen hebben; ze lijken te vergeten dat die kitten ook groeit en volwassen wordt. Ik heb persoonlijk nooit gesnapt waarom je een kat zou dumpen in een asiel zodra het volwassen is. Katten blijven er schattig en knuffelbaar uitzien, ongeacht hoe oud ze zijn.

Een diertje in een aquarium of een terrarium heeft tenminste minder kans om dingen overhoop te gooien XD

Het menselijk lichaam houdt ervan om zichzelf over te screwen als je het mij vraagt :/

Ik heb nog altijd een paar series te bekijken op Netflix, maar ik lijk er maar niet aan toe te komen LOL
3 hours agokyuulinkkyuulink
where did you get that scenery? o-o
3 hours agodark-freefiredark-freefire
she looks fantastic in the new pics, can't wait to get her..
3 hours agoCitrixNovaCitrixNova
This is some awesome loot! :o Oh and if you don't mind could you link me where you got the item in the bottom left? Thanks!
3 hours ago (3 hours ago)kibihimekibihime
goliathfasa (16 days ago) #24318551That's interesting. No details on what the ACTUAL figure is going to be like huh?
I assume that figma archetype she in the crystal is just a display piece and not representative of the final product.


I wonder if it's not just a display for any figma? but then I don't know what tony and the words "original character" are doing there so I am probably wrong. And by the way I don't know why the "prototype" is so much different compare to the illustration :/
3 hours agoouarssouarss
Yay, I'm glad it fits SAL : 1.4kg
amiami 1890jpy to EU
3 hours agoYuriko-nekoYuriko-neko
Feliz cumple!! Pasalo muy bien
3 hours agoLiedLied
Hi, I've read the rules and would like to join, please~
3 hours agoTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board Holy_Cheese! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^

« Prev   1 2 3 4 5 6 7 57   Next »