KiruKiruKiruKiru Happy Collector

About

http://orig13.deviantart.net/283a/f/2017/045/1/9/191867b24107fe433370a5bde548ce12-daz1ih8.png
WELCOME TO KIRUKIRU's PROFILE
I am a young Autistic girl from the Netherlands
who deeply loves collecting.
Especially Figmas and Nendoroids and any merch relating to games, anime and other things i love.
.


Right now my Main hunts (for reasonable prices) are:
Figma #192 - Kaito item #144317
Figma #246a - Horse item #198375
Figma #328 - Meiko item #363410
Figma EX-033 - Yuuki item #443208
Figma EX-037 - Twinkle Star Snow Miku - item #423597
Nendoroid - Red Champion vers. item #388627
Nendoroid #537 - N item #327207
Nendoroid #302 - Kagamine Len Append item #136453
Plamo Pokémon 10 - Raikou item #75466
S.H. Figuarts - Charizard item #449787


Im also very interested in obtaining more Re-ment and other miniatures.
Overall i really wanna collect more of Kagamine Len.


Looking forwards to:
Hanairogoromo Kagamine Len - item #542905
Figma Pokemon trainer Red - item #549354
Figma Deadpool - item #396890
Nendoroid Harvest Moon Kagamine Len - item #549380
Nendoroid Harvest Moon Kagamine Rin - item #549377
Nendoroid Fire emblem Sakura - item #549376
Nendoroid Pokemon Satoshi - item #549351
Nendoroid Pokemon Lilie - item #549348
Nendoroid #700 - Reimu (Touhou) - item #549350


https://d.facdn.net/art/kirukiru/1492343120/1492343120.kirukiru_maidowolf.png
Have a Kiru as Maid ;)
http://orig11.deviantart.net/f671/f/2017/045/3/7/bottombanner_by_demonashley-daz1ilq.png


Im not sure what else to put here.

Blog (1)

Comments (105)

04 days agoMaakieMaakie
KiruKiru (6 days ago) #21221111Hoi Hoi ;)
sorry voor de trageren reacties.
Ah, tja je kan niet meer als je best doen, hopelijk overwerk je jezelf niet he. idd, meer kan je niet zoen als dat.
Wall-E! dies lief <3 leuke fotos.
Nee er kwam een nieuwe fri-day the13th game ofzo? vanw at ik ahd gehoord. wel leuk dat ie ook in mortal kombat komt he :D haha 50-50 is best lastig om het moment is mijne eerder game related denk ik.
Ja met games heb je toch wel eerder een herinnering eraan vind ik. bind me dan sneller met de personages.
Pech heb ik niet hoor, ze is voor de rest geweldig liefen ik hou vaan haar. ze is ook gestop mn figures te proberen bijten (haar favoriet was de ALO asuna figmas vleugels, geen schade aan omdat ik het steeds zag als ik mn figures even op het bureau had gezet om te stoffen.) Mijn Yuuki is een bijzonder Gekkie ;) ze apporteert graag dingen net als een hondje. ze zit ook ergs graag bij mijn konijntjes.
Ja veel cosplayers zitten erop. ik snap all die tags neit of welke je allemaal meott oevoegen. meetal ook omdat ik neit op tags browse.
Ik verkoop ook niet snel figures en bedenk altijd heel goed mijn keuzes. het gaat me ook niet om winst ofzo, vaak omdat ik een character gewoon heel erg leuk vind dat ik graag iets wil hebben om te displayen van ze :) Ohjee, zonde van Kaiba. Hopelijk kun je dat nog onder zijn jas doen voor hij afbreekt, wat een fout zeg :( zonde.
Ik zelf ook, normale Malik is zo cute (en die tattoo op de figure :OOO) al vind ik beide wel gaaf de normale malik stal vroeger mijn hart. <3
ik speel het neit veel meer. vrienden nodigen me wel uit maar ben vaak druk of kan net niet op die dagen. en veel nieuwe kaarten koop ik hierdoor dus ook niet meer. maar ja.
Last Guardian is heel heeel gaaf, maar mijn grooste min punt is dat de controlls niet altijd even graag meewerken, de player character reageerd neit altijd zoals het moet of doet iets niet zoals het behoort ookal doe jij het wel goed. best vervelend en zorgt voor gameovers waar die niet echt hoord. mooie backlog daaro hahaha, heb zelf nog zat te spelen en deze vrijdag alleen maar meer. omdat ik de limited edition van fire emblem echoes had ge-preordered.
Ik had een voor gebouwde want erg veel verstand heb ik er niet van, mijn moeder vraagt ook waarom ik niet een nieuwe koop en deze dan verkoop (of als reserve op zolder). wat ik zelf best zonde vind maar haar punt is meer dat alles dan nieuw is en niets te veroudert is dan. waar ze well enn punt heeft.
Meestal zelf ook niet maar bij games die alles snel snel snel hebben is het verschil er wel wat. het zal niet perse een giga verschil zijn voor mij maar bij zeer snelle games enzo is het toch wel smoother. Oh jee ik ken dat. ik koop alleen niet veel PC games. meestal ook omdat de doosjes leeg zijn en je een steamcode krijgt ofzo. iets waar ik al geen fan van ben (ik hou van fisieke verzies. het heeft toch wat meer dat je het ook daadwerkelijk echt heb).
ebay heb ik tot nu alleen gebruikt voor mijn cosplay. en met mijn pruik stonden er andere en die waaren nogal.. iffy omdat niemand daar van had gekocht en deze die ik kocht wel en allemaal goeie reviews. gaat best opvallen als niemand ereen heeft gekocht. en ja zo veel mogelijk proberen geen bootlegs te kopen. niet zteuenen hopelijk als ze er niets aan verdienen word het minder.
Ik speel het nogsteeds maar niet meer dagelijks. mijn vrienden waarmee ik het speel hebbe computer problemen (tot het niveau dat hij niet meer op start.) ik speel het nog wel graag. ookal is de game enorm oud hij blijft updaten. De figure zelf was een wedstrijd prijs voor de engelse versie. (in korea was het geloof ik een convention item?) je moest een verhaal schrijven van max 1000 woorden over het overleven in de winter van Erinn (de spel wereld) en een tekening van een scene maken in je verhaal. prima. maar ik kwam erachter in de laatste 26 uur? dus ik geschreven geschreven en terwijl een vriend proef las en mij spellings tips en grammatica verbeterde was ik aan het tekenen en een simpele scene gedaan.
op een of andere manier won ik. ben er zo trots op!!
geloof dat de fabrikant koreaans is. neem neit aan dat het om een japanse gaat.
Haha de nurse versie vind ik zo creepy, dus serious gaaf dat je dat gaat cosplayen! hou me op de hoogte! ;) vind het interesant om te zien.
Ohh mazzel dan kom je je zeker weten wel tegen want wij hangen heel vaak lang in de dealer room. (ook vooral omdat we eerst goed rondkijken voor we iets kopen)
eendag zou voor mij niet genoeg zijn, na een lange intensieve dag kan ik er een week of langer last van houden. :( is me toch wel waard die eene dag!


Hoi!

Geen probleem, ik doe er ook altijd een paar dagen over om te reageren. :P

Ik was helaas wel bijna overwerkt vlak voordat ik mijn vakantie had. Had meer dan een half jaar gewerkt zonder ook maar één dag vrij en voor zoveel uren per week en met een hoge werkdruk vreet je ook op. >.< Veel mensen bij mij op kantoor zijn daarom ook parttimers, maarja, dan verdien ik niet genoeg als ik zelf ook parttimer zou worden. Maar ik moet er wel eigenlijk meer mee oppassen, aangezien al meerdere van mn collega's een burnout hebben gehad. Alleen tsja, ik weet niet of je zelf ooit zoiets heb meegemaakt of mensen kent die het hebben meegemaakt, maar je hebt het zelf gewoon niet zo door hoe overwerkt je ben tot je uiteindelijk vrij hebt en ineens je tot rust kan komen en je beter gaat voelen. xD

Oh! Die! Ik dacht dat dat nog een kickstarter was, ik wist niet dat die game al van de grond was. xD Ja, met games speel je de characters of heb je interactie met de characters, wat voor mij al een stuk meer verbintenis geeft dan alleen iets lezen/kijken. Ookal heb ik genoeg favoriete series en artiesten die ik volg! :)

Hetzelfde kan ik ook zeggen over Tumblr, als ik daar tags browse zie ik vaak alleen maar dezelfde dingen meerdere dagen op rij, zelfs al sorteer ik het op nieuwste posts. Daarom hou ik het nu maar op de vrienden, onderwerpen en winkels die ik volg en check ik m'n dash. :P

Ik verkoop nu zelf voornamelijk figures, omdat ik nit meer zo'n grote collectie wil hebben en gewoon een kleinere core collectie van wat ik het leukste vind, mooi wil uitstallen. :)

Soms zijn de dingen die figure fabrikanten doen echt niet acceptabel met de prijzen die je voor ze betaald. Ook met de huige figureprijzen tegenwoordig pre-order ik daarom bijna niet meer.

Ja, Malik was ook altijd mijn favoriet! :3 En nouja, nog steeds, samen met Noah Kaiba. :) Ookal vindt ik de Yami Malik figure heel stoer, de normale Malik heeft meer te bieden vind ik.

Het is ook echt heel tijdrovend en duur als je een card game actief speelt, nieuwe releases bijhoud en de nieuwste regels moet volgen. Aangezien ik zo veel andere hobby's heb, doe ik tegenwoordig alleen nog aan trading cards verzamelen voor de sier in een mapje. :P

Ai, wat jij omschrijft zijn ook ervaringen die ik had met Shadow of the Colossus en Ico. Wel jammer dat de makers zelfs na zo veel jaren werk in een game nog steeds games met zoveel rare foutjes hebben. :/

Hrmm, het probleem met electronica is dat het zo snel verouderd. Een 'nieuwe' PC is na een half jaar al een stuk minder waard en na 1-2 jaar is het al helemaal niet meer waard om 'm door te verkopen, aangezien je er dan toch weinig geld voor krijgt. :/ Is mijn ervaring dan. Ik gebruik meestal computers tot ze kapot gaan of ik geef (onderdelen van) ze weg aan vrienden die ze wel kunnen gebruiken.

Ja, PC releases worden steeds meer barebones, ookal koop je de fysieke versie. De meeste zijn tegenwoordig gewoon een doosje met een schijfje er in, komen niet eens boekjes meer bij... Daarom kopen wij ook wat vaker een special of limited edition van een game. Zijn wel dingen die veel ruimte in beslag nemen, maar zoveel normale edities van games zijn so sneu. :P

Ik heb trouwens een paar dagen geleden ook weer de russian roulette gedaan en een cosplay van eBay gekocht. xD Progress met mijn Calne kostuum gaat zo sloom, dat ik even iets snel en makkelijk wilde voor tussendoor. Nu is het fingers crossed dat het me een beetje goed past, zodat ik er niet alsnog heel veel tijd zelf in moet gaan steken... xD Man, ik ben zo zenuwachtig, het is zo lang geleden dat ik weer eens een kostuum heb gekocht haha.

Ik heb zelf een MMO die ik als tiener kapot speelde, die ik eens in de paar jaar weer installeer en ik blijf me ook verbazen dat die nog steeds updates krijgt en runnende servers heeft. xD Als maar genoeg mensen het blijven spelen en er genoeg geld aan verdient wordt, dan houden ze het open, haha!

Wel tof hoe je het gewonnen hebt! :D Enig idee of er veel deelnemers waren en heeft de jury je nog feedback gegeven?

Nou, als ik klaar ben met de backlog op m'n Tumblr posten, dan ga ik vanzelf ook foto's van m'n Nurse Calne daar zetten, dus die kan je dan in de gaten houden! :D Ik weet niet of je specifiek ook m'n Cosplay Maakie-blog followed, maar als je dat zou doen krijg je ook updates op je dash! ^^

Ja, ik ben heel blij met onze plaatsverandering! Op deze manier zitten we ook wat meer in het looppad van de mensen die naar de dealerroom (plannen) te gaan of er net uitkomen, waardoor het hopelijk qua sales ook wat beter gaat dan dat we bij de eet- en knutselkraampjes gezet zouden worden. ^^'' Enige wat wel jammer is, is dat vaak die kelder een beetje benauwd en muf wordt (geen ramen natuurlijk), dus we moeten wel een beetje omwisselen dat we af en toe ook naar buiten lopen om adem te halen enzo. xD

Als je er ook één dag bent, wil je veel meer in die ene dag proppen dan wanneer je er meerdere dagen zou zijn. De voor- en nadelen van zo'n heel weekend is dat je veel meer tijd kwijt bent, maar je voelt ook minder de druk om per se een vol programma elke dag te hebben. :)
08 days agoMaakieMaakie
KiruKiru (10 days ago) #21060651Hoi Hoi :)
Ahh, tja als ik ze lang niet meer heb getyped heb ik ook vaak problemen. hihihi.
oh dang, dat zijn inderdaad geen 'ik ben er volgende week weer" dingen heh, veel beterschap aan ze. ach laat management, die hebben vaak geen benul hoelastig het kan zijn om die perfected cifers te behalen. doe gewoon je best en meer kan je gewoon niet doen.
zijn wel mooi die je nog bewaard, erg gaaf :) Jason krijgt een nieuwe game toch? ik ben denk ik gemixed met game en anime. al zou ik best meer anime willen. hahaha.
Tja is wel goed dat je zo denkt. het is ook erg zielig als je weinig thuis bent. blij dat je wel denkt over hoe het voor het beestje zou zijn. Oh echt? haha. ik kan er denk ik best wel tegen maar tja heb ook 3 honden, 2 konijnen en een kat (en een zwerf kat die op ons erf woont). Een kat is leuk hoor. alleen wel goed uitkijken. die van mij is een enorme schat en ik hou van haar maar ze heeft al een dieren beeld meerdere keren gebroken. en behang klauwen doet zo ook. altaat er een krabpaal op die plaats. (en vele andere krab palen en andere dinge ervoor door mn huisje). is wel enorm lief. en een hoop kattenkwaad dat ze nu uithaald is ook meer omdat ze nog zo jong is.
Tumblr is gewoon zeer lastig haha. zit te denke aan instagram. maar dat is waarschijnlijk ook met die tags. zou dus een tutorial moete vinde voor tags hihihhi. want het kans me toch lastig zijn.
Yeah. ik meot dus een andere tumblr maken voor mn art en dit gewoon mnr eblogging ding zijn. ;D
Ohh mooi :o ik maak zelf buiten of met best veel lampen in mn buurt een foto op bureau.
Yeah in nederland zeker. ouch ik stond op tomocon toch wel ff te kijke en hoop nu maar dat ik ze ooit voor een betere prijs zal vinde (ooit op een dag 2de hands?) de Malik is echt prachtig. ben heel erg tempted hem te kopen nu. vooral omdat ik een nieuwe showcase heb en best wel een YGO item erin zou willen.
Yup. en als je eindelijk een goed deck heb dan komen de neiuwe regels en kan je opneiuw beginnen want de helf is alweer banned hahaha!
in mn tuin we hebben een bak met alleen maar mos en waar die staat groeit nogmeer die dat had it op de randen gelecht. een steen achter de bak gezet en bij wat plantjes gezet voor achtergrond :D Mos lijkt dan net op grass vind ik.
FF15 heb ik vind hem erg leuk maar ben nog niet zo heel ver in de game :) nogal druk gehad haha. heb ook The Last Guardian erop en meot nog wat Jrpgs kopen ervoor die me intereseren maar voorlopig heb ik nog een backlog aan games te spelen dus heeft geen haast :)
mooie speakers. ja Pc upgraden is nog nieuw voor mij. yup. al had ik een pc uit 97 of 98 die het nogsteeds doet maar de nieuwe dinge gewoon niet meer aankon. ding was niet te slopen. staat nu op zolder als reserve pc. yeah 4k is overde top niets mis met 1080p. dat is gewoon mooi. en 60 fps is vast heel mooi maar persoonlijk wil ik gewoon 30fps minimaal dat is een gewoone standaart vind ik en voor de meeste games geloof ik wel genoeg.
moet ik toch eens gaan kijke in de database om eens mn collectie op te zoeken en de japanse titles ervan misschien. hahaha. Oh ik ben nogal bang iets verkeerds tedoen er in dus ik durf niet zo veel. voeg wel fotos toe als het kan. oh echt? haha wou eerst proberen een figure toe tevoegen maar ik heb blijkbaar ooit eentje gekocht die customised was. (best mooi). en van de andere kan ik de doos niet meer vinden.
Yeah ik heb een andere Blackrock. die bootleg is gebaseerd op de originele blackrock. ik heb de #140 item #98875 die is based op de korte anime. yeah ik weet het. al zou ze best schattig zijn. maar helaas het is een bootleg dus zal niet veel goeds zijn haha. en ook niet zo tof idee de bootleggers te steunen door het te kopen.
picture #1589304 sorry voor de oude foto. het is een figma achtig figuur. niet super kwaliteit van de game Mabinogi encyclopedia #177
De game zelf is wel in de database omdat er wat statues en nendoroids van zijn. maar ik geloof dat de manufacturer van deze figure koreaans was. 5pro studio?
Eh dat niet. zit gewoon raar. maar ga van de week fixen. zou het eergister doen maar mn ma had opeens iets anders vandaar. :)
Ohh bacterial contamination?? gaaaf. zijn ook figures van dacht ik. ga je voor de nurse versie? heel veel success ermee.
Ik zal proberen je heirmee te vinden op zaterdag. heb er echt reuze zin in. als ik het ook fisiek aan kon zou ik het hele weekend willen maar dat word nogal zwaar voor me. haha.


Hoi! :)

Ja, met die instelling zit ik ook op werk. Mijn huidige baan is er één met hoge werkdruk en slacken is daar zowat onmogelijk, je hebt altijd veel meer werk te doen dan de tijd die je hebt en ze zitten ook bovenop je individuele cijfers. Dus tsja, meer doen dan hard werken op de uren waar ik voor betaald wordt, kan ik ook niet. :P

Ik had trouwens pas op aanvraag ook nog wat nieuwe foto's van moviefigures geupload, vindt je misschien ook leuk om te zien: (mfc link)

Volgensmij gaan ze Jason ook weer in de nieuwste Mortal Kombat mee laten doen, als dat is wat je bedoeld! ^^ Ik had zelf eerst meer game dan anime en over tijd is anime het over gaan nemen. Nu met mijn opruimen doe ik heel veel anime-dingen weg, terwijl ik wel veel game-dingen hou. Dus ik weet niet of ik ooit weer op een 50-50 collectie kom, maar ik ga wel minderen met anime. Ik heb zelf ook persoonlijk met veel meer games een bijzondere band dan anime. ^^

Tsja, elk dier is anders qua persoonlijkheid. Sommige kan je dingen afleren of worden anders als ze volwassen worden, bij anderen heb je gewoon 'pech'. xD Ik wil je niet bangmaken, maar ik heb een vriendin die een gekkie als kitten had (verstopte zich in de wasmachine, hing in de gordijnen en luxaflex etc.) en ze zei toen steeds 'oh dat leert hij wel af'....not. :') Ook een gekkie als volwassene dus. xD Maargoed, er zijn ook katten die verschrikkelijke luie huiskatten worden als ze ouder worden, so you never know! Hoop het beste voor die van jou! :)

Euhh geen ervaring met Instagram, maar ik ben redelijk zeker dat die ook heel erg werkt met tags voor vindbaarheid. Best wel veel cosplayers zitten op Instagram ook tegenwoordig merk ik.

Ik vind de meeste nieuwprijzen voor Kotobokiya's nog best wel netjes, in ieder geval zeker wat de figures waard zijn. Ik zou ze niet voor hoge aftermarket-prijzen gaan kopen. Ik heb van al mijn YGO figures denk ik alleen een beetje spijt van Kaiba, maar dat is omdat die qua constructie gewoon niet zo goed in elkaar zit. Er zitten allerlei barsten in de figure op de plek waar zijn zware jas start. Oftewel, het PVC is daar gewoon te zwaar om de jas in de lucht te houden, echt een domme designfout van Kotobukiya bij het maken van die figure. Nu is het gewoon wachten tot de jas een keer afbreekt. Ik was van plan als ik die figure weer ga uitstallen om zelf een klein steunpilaartje te maken om onder zijn jas te zetten, om te voorkomen dat zoiets gaat gebeuren. :/

Ik ben trouwens meer fan van 'normale' Malik zijn figure (die rug! *drool*), maar Yami Malik mag er ook wel zijn. ;)

Yeah, dat is de reden waarom ik YGO ook tegenwoordig alleen maar digitaal spel en geen fysieke decks meer bouw. xD Het valt niet meer bij te houden lol.

The Last Guardian ben ik ook erg benieuwd naar~ En ik ben zelf ook heel erg backlogged. Toen ik vakantie had een tijdje terug, heb ik eindelijk een beetje van mijn stapel met 'oude' games kunnen spelen (Wolfenstein reboot, Mirrors Edge, Atelier Totori, Odin Sphere). :)

Ik ben er echt compleet 'uit' met gaming PC's, dus ik was van plan (zodra ik het geld bij elkaar heb), om op dat punt op Tweakers te kijken en dan zelf wat afwegingen te maken wat ik uiteindelijk ga doen. En ja, zo'n computer heb ik ook. Windows XP die ook maar niet kapot te krijgen is, maar niet goed genoeg om rustig op te kunnen internetten of iets anders op te doen. Dus het is tegenwoordig mijn Stepmania/videostreaming-slaaf. xD

Ik zie persoonlijk amper het verschil tussen 60FPS en 30FPS, voor mij is het vooral belangrijk dat ik eindelijk weer games kan spelen waar nu mijn computer niet goed genoeg voor is. Zo heb ik bijvoorbeeld de special edition van The Evil Within gekocht toen deze uitkwam en inmiddels al een tijdje in mijn bezit, maar mijn computer is niet goed genoeg voor het spel, dus hij wil 'm niet eens installeren. :'(

Ja dat ook, ik wil nooit te erg een preacher zijn in dat opzicht, maar bij alles dat ook maar iffy lijkt raad ik mensen af het te kopen. Ook als ik bijvoorbeeld op eBay iets wil kopen (een cosplaypruik ofzo) en ik zie dat de persoon in de rest van z'n shop allemaal bootleg sleutelhangers heeft staan, dan haak ik af. Dan steun je toch (een soort van indirect) een bootlegger met je niet-bootleg aankoop.

Oh, je hebt zeker een interessant verhaal bij die figure! Speel je het spel ook nog actief?

En nee, dan mag die figure inderdaad niet in de database. Tenzij de fabrikant van de figure Japans was, maar als ik het zo lees is deze waarschijnlijk Amerikaans of Koreaans.

Jep! Het is gebaseerd op de nurse-versie van Calne Ca, zoals in deze figure: item #162402 Ik vond altijd al die Nurse-samenstelling het mooiste qua kleurenpalet en thema. :) En aangezien ik al een tijdje een cosplay van Calne wilde maken, ben ik dus maar ook meteen gegaan voor deze versie! ^^

Kleine wijziging bij Animecon: Het ziet er naar uit dat we verplaatst gaan worden met de kraam naar de kelder. Dan gaan we waarschijnlijk in de buurt van de in- of uitgang staan van de dealerroom. Maakt me alleen maar happy, want dan zijn we nog makkelijker vindbaar (ook voor de mensen met bootlegmeldingen)! :D

Ik ben ook altijd echt helemaal kapot na een 3-dagen-con. X_X Neem meestal ook meteen een dag vrij (of een avonddienst) de dag na zo'n event, omdat ik anders echt te erg slaap-tekort heb. :')
012 days agoMaakieMaakie
KiruKiru (15 days ago) #20882318Hoi Hoi. :D
Ohh vandaar, was ik alweer vergeten. hahaha.
ik doe ook vaak dubbele letters waar het niet hoord, heb jij dat ook? Nederlands als je het niet vaak gebruikt is best lastig.
Ohjee, veel beterschap voor ze en success aan jou en je collegas die het op moeten pakken.
Yea, Ik verzamel game merchandise ook. of probeer het teminste. heb een speciaale plank vol met Wolven beeldjes. er komt niet vaak nog wat bij misschien een kleintje want de groote maken de plank al redelijk vol. er staat ook een afrikaanse wilde hond tussen van de dierentuin. wou alleen dat er meer wit in zn paintjob zat. Oh cool movie merchandise is ook tof. welke dingen zoal?
Ah tof als het mogelijk is. heb je toch een soort van op jezelf. het is best fijn deze zomer zit ik dan 2 jaar hier in. vind het wel een fijn huisje. groot zat voor me. heb ook mijn 2 konijnen (van bijna 5 jaar) hier in een groot binnehok en mn kat. (kitten van 10 maanden oud). dus altijd gezellig. (wel vaak figures stoffen tho)
Oh haha vandaar, erm tumblrs tags zijn zo lastig en mn blog erop is grotendeels reposts van dinge die ik leuk vind dat mn eige art een beetje weg zinkt. en heb ook geen benul welke tags ik soms moet gebruiken wil ik dat mn dingen worden gezien. Dus ik snap je helemaal.
mischien als ik een van mn boxshelves leeg haal dan heb ik een witte achtergrond in mijn kast.. :o daar zou ik misschien was review fotos kunnen maken. of ik moet een mooie background op een deel van mn bureau doen. heb ik beter light. hm lightbox?
Die van yami Yugi is mooi :D ahh mooi beeld ook. Ik hou van Yu-gi-Oh. zat te denken de figmas ervan te kopen of de Marik scale. (hij was altijd mijn fav character). of allebij de dingen met de tijd. ;) heb tegenwoordig alleen nog mn cards ervan. ik geloof dat mn hale deck nogsteeds banned is. erg mooie fotos trouwens. ik probeer ook af en toe iets. had afgelopen week een leuke foto gemaakt met mn nieuwe pokemon figures. picture #1752644 , vind het best leuk gelukt. het mos lijkt net gras.
ps4 is een mooi ding, er gaaf. en veeel leuke games die ik er nog voor moet kopen, op het moment wint mn wiiU het nogsteeds hahaha, maar absoluut geen spijt. veel games voor ps4 speelde ik altijd bij vrienden. oh ja ouch. ik heb een gaming pc alleen heb een probleem met sommige games wegens mn grafische kaarten. de intel ding laat mn andere card het niet overnenemen voor de was mooiere games. en dan zoek je op hoe je dat kan verandere en lukt dat niet en word er gek van. want ik weet dat mijn computer het moet kunnen en dan gebeurd er dit. want zo kan ik het wel makkelijk doen als de gamelauncher of instellingen de optie geven welke je wilt gebruiken. maar als ze dat niet geven dan gebruikt hij standaart die intel ding. *zucht* maar heb ondertussen andere prioriteiten gehad dan de games op mn pc. verveel me absoluut niet hoor en hij doet alles voorde rest super. maar om sommige games nou op 5fps tespelen op laagste kwaliteit terwijl je op redelijke of zelfs hoge kwaliteit 60 hoort tekunnen is best vervelend. graphics hoeven niet op zn hoogste en de fps is prima als ik maar rond de 30 kan zitten maar die 5fps is erg.. vervelend. maarja dat los ik nog wel een keer op.
Aye dats idd vervelend. de meeste nintendo games zullene r wel tussen staan denk ik maar ben gewoon te lui om ze te vinden en of toe tevoegen in de database ook omdat ik niets fout wil toevoegen.
Ohh, is het de eerste figma van brs of de tv animatie versie? haha, arme figma en nendoroids. ik heb ook bootleg van die tony kagamines gezien. zijn echt verschikkelijk lelijk. heb tot nu toe maar 1 bootleg gezien die best leuk was. maar dat was een snow miku ontwerp die het uit eindelijk niet is geworden. :') jammer dat het een fake is anders had die best cute geweest. lol, ik zou me rot schrikken als mn figures uitelkaar zouden vallen van elende. tja ik heb iets die dat doet en dat is dan nog een oficieele van iets. maar dat is geloof ik van een koreaanse afkomst in bijde origin en de company die het heeft gemaakt dus kan het niet toevoegen hier.
Hij is heel mooi maar het vest zit iets te strak. en de sokken hebben geen hiel. :') dus dat ga ik laten vermaken. is niet heel groot maar had fijn geweest als dat beter was gegaan.
dit is mijn eerste 'echte' cosplay. was vorrig jaar Matryoshka Len. maar letterlijk alleen het vest en de verkeerde pruik. (en oogpotloot op mn gezicht). mijn moeder snapt dat cosplay niet zo en ik wou al maanden van te voren iets kopen en werd nogal last moment iets uit een winkeltje dichtbij.. en dan snapt ze niet dat het jasje alleen niet een complete cosplay is he. Had wel een hoop plezier om eindelijk eens te cosplayen. en heb ook reuze zin in dit jaar.


Hoi! :)

Ah nee, dubbele letters doe ik niet zo vaak. Ookal moet ik wel soms lang nadenken als ik bepaalde worden lang niet meer getypt heb (ookal spreek ik ze wel vaak uit haha)!

Thanks! Het zijn ook echt allemaal langdurige dingen, eentje heeft een gebroken knie, ander verschoven nekwervel, eentje had een ontstoken pees in d'r hand. Dingen waar je maanden van uit de running kan zijn. D: Maarja, we redden het wel met het werk. Tenminste, iedereen doet wat het kan en de klanten zijn nog steeds genoeg tevreden, alleen behalen we niet de perfecte cijfertjes die het management wil. :P

Vroeger verzamelde ik voor een heel groot deel gamemerchandise, tegenwoordig heeft anime dat redelijk overgenomen haha! Toen ik nog movie merchandise verzamelde, had ik vooral veel van Tim Burton! The nightmare Before Christmas, Edward Scissorhands etc. En daarnaast ook veel dingen van Disney & Pirates of the Carribbean. Bijna alles heb ik inmiddels er van weggeven of verkocht, met nog een paar restantjes in mijn verkooptopic nu. De enige moviemerchandise die ik nu nog plan te houden zijn item #381685 & item #182114 .

Ja, wij hebben het ook vaak over een huisdier, maar we zijn beide weinig thuis, dus dat zouden we een beetje zielig vinden. En extra schoonmaken, ja. Pfft. Mijn man en ik zijn al best wel overgevoelig voor stof, dus met een kat er bij zou het nog erger worden. xD Maar als ik in de toekomst een baan zou hebben dat ik meer thuis kan zijn, zou ik het overwegen te doen, een kat nemen! :)

Veel mensen om me heen die al lang aan Tumblr doen snappen ook de tags maar niet. :') De ene keer verschijnt iets er per direct op en de andere keer zit je post in limbo. En dan heb ik een shop die ik leuk vindt die ik er op volg en die krijgt het voor elkaar om 3x per dag zichtbaar te zijn in de tags en op m'n Dash. Hoe doet 'ie dat dan?! Ik heb nog steeds een post van een week geleden die niet eens opkomt op de algemene pagina! xD

Ja, dat is de reden waarom ik eigenlijk ook liever niet zou willen rebloggen en ik alleen maar original posts zou willen doen. Anders is het niet zo duidelijk op m'n blog(s) wat dan mijn eigen foto's en dingen zijn (lijkt me). ^^''

Hier zijn mijn blogs over de lightbox die het vertonen: (mfc link) & (mfc link)

Ik vind zelf de YGO figma's behoorlijk overpriced, misschien pak ik ze nog wel in de toekomst op als ik goedkope tweedehandse vind. De Kotobukiya scaleds raad ik allemaal aan, ook die van Malik! ^^

YGO is een spel waarbij voor mijn gevoel evenveel kaarten worden gemaakt als dat ze later weer bannen. :') Ze overpoweren zoveel steeds haha.

Oh! Die Pokémon foto is leuk! Lijkt inderdaad net een klein stukje terrein! (Ik neem aan dat je die foto in je tuin of in een stuk bos hebt gemaakt? :) )

Ik zou heel graag voor de PS4 de nieuwste Final Fanasty willen en The Last of Us 2. :) En mijn man Bloodborne en Dark Souls 3. We plannen een PS4 te gaan kopen als deze bijna uit de winkels gaat, dat hebben we ook gedaan met onze PS3. Dan is het apparaat een stuk goedkoper en gaan meestal de games ook niet lang daarna in de aanbieding. ^^ We hebben toch een backlog met de PS3 al, dus we hoeven niet per se het nieuwste van het nieuwste haha.

Ja, dat is het nadeel van PC's, toch best veel onderhoud, ook als je ze steeds up to date wilt houden. De meeste computers/laptops die in mijn huishouden zijn overleden hadden vaak een combi van grafische kaart en moederbordproblemen. Met je probleem kan ik je niet helpen op dit moment, aangezien ik al 5+ jaar er uit ben om een PC te bouwen en bij te houden. Ben sinds kort weer aan het inlezen hoe overclocken ook al weer werkt, haha. Ik heb namelijk op dit moment alleen een gaming latop die high end was toen ik 'm kocht...in 2010. En laptops kan je ook niet goed aan bouwen, dus ik heb alleen 1x een snellere processor er in laten zetten en that's it. Ik heb wel al een tijdje geleden gekozen welke speakers ik wil gaan aanschaffen voor de computer (namelijk deze [ext link ] ) en ben nog aan het kijken voor welk beeldscherm ik ga (als je tis hebt, hoor ik het graag!). Ik had nog een best wel mooi beeldscherm van mijn vorige gaming PC (in 2008...denk ik dat die was) en die was 720P. Beetje zonde als ik een mooie nieuwe computer zou kopen en dan op een half-HD schermpje spellen ga spelen. Wil op z'n minst full HD. De measurements die ze tegenwoordig zelfs daarboven hebben vindt ik wel een beetje erg over the top. :')

Ja voor Nintendo games en de grote JRPG reeksen zoals Tales enzo die staan er allemaal wel in. En ja, dingen toevoegen aan de database kan redelijk intimiderend zijn (er zijn ook aardig wat users en MODs nogal perfectionistisch over die je dan ook op je vingers slaan als je het niet goed doet..). Ik voeg zelf nog wel eens wat toe, maar hou het vooral op figures om gezeik te voorkomen, er zitten veel meer regeltjes aan media toevoegen.

Hier is een lijstje van m'n bootlegs: (mfc link) De originele is het volgensmij. En tsja, zelfs bij die 'original' bootlegs hebben ze de kwaliteit van een normale bootleg, dus je kan je maar beter niet verleiden tot deze kopen, de figure zal ook snel uit elkaar vallen...

Hrmm, wat is de Koreaanse figure waar je het over hebt? Korea mag idd niet in de database hier.

Huh geen hiel in de sokken? Cosplaywinkels doen soms rare dingen, maar dat is wel heel erg vreemd. Moet je dus een paar sokken onder je sokken dragen? :/ Ik weet trouwens niet of je al had gezien dat ik op dit moment ook met een Vocaloid cosplay bezig ben [ext link ] ? :)

Mooi dat je zin hebt in Animecon! Ik heb er zelf ook zin in, trouwens net gisteren mijn planning er voor gemaakt, die zou ik nog delen! [ext link ]
015 days agoMaakieMaakie
KiruKiru (20 days ago) #20714810D of T of DT weet ik ook vaak niet, is best lastig. en weet nooit waneer DT nou ookalweer nodig was. :(
Oh, hopelijk is het snel opgelost. balen dat je gelijk alles moet oplosen zo na je vakantie. hoop dat je weekje vrij fijn is vooral die 2 geplande daagjes. :) lekker uitrusten.
Ik heb pas een nieuwe vitrinne kast gekocht! dus kan weer scales kopen! en hopelijk de andere kast een beetje minder druk maken. er staan naast anime/game figures namelijk ook dieren beeldjes. (was altijd al van het sparen van dinge die mooi waren). Oh die zag ik laatst ja! werd er blij van Mai te zien. heb maar 2 kleintjes van Mai-hime. ben er wel blij mee dat ik emrchandise ervan heb.
dat van mij is 2/3de van een groote garage bij mijn ouders. best een mooie plek. en ja. "op mezelf" niet helemaal. weet ook neit of het ooit echt zelfstandig wonen word. heb autisme en lichamelijke problemen. maar dat geeft neit. dit is al vrij op mezelf. het is leuk hoor mijn eige mini huisje. maar toch nog bij mijn ouders.
Yup dat ben ik dan. uhm nee nog niet. tumblr snap ik niet altijd hoe het werkt. had een deviantart maar post er weinig nog. ik moet ook weer een beetje uit een paar "art dips" komen en misschien ook iets minder anime/videogames zodat ik tijd maak voor tekenen.
PS: de tekeningen op mijn MFC profiel zijn zelf gedaan
Mooie fotos zijn altijd leuk. wil best een paar van mn figures reviewen maar moet nog goed denken hoe ik het wil doen. en ook zorgen dat de achtergrond bij de fotos niet te rommelig is. ;) ik vind het fotograferen van mijn figmas vooral leuk. het gaat alleen niet altijd zoals ik wil en heb nou ook niet erg veel nu om ze mee te laten spelen enzo maar mijn beste foto vind ik: [ext link ]
Ah ja, vooral Nintendo. groot fan, maar ik heb sins kort eindelijk een ps4! vond veel games op de playstation altijd ook leuk bij vrienden maar had niet altijd het geld om 2 consoles te hebben in de zelfde generation. nu was er zo een mooie aanbieding dat ik er gelijk een heb genomen. voor de switch wacht ik nog. wou hem wel maar had die ps4 nog maar net en breath of the wild kwam ook op de wiiU. ik kijk wel wanneer xenoblade 2 en de fire emblem games uitkomen. al zou BOTW portable wel enorm leuk zijn ;)
maar ben gek op nintendo games en nog veel verschillende ook. ben alleen te lui om tezien of al mn games op mfc staan. lol.
Oy dat is inderdaad vroeg. ik weet niet hoelaat ik er zal zijn want we gaan waarschijnlijk met de trein en alle 3 komen we uit andere steden. en ik mag niet alleen reizen. maar ik zal kijken of ik vroeg kan komen en gedag kan zeggen. als het erg druk is geeft niet als je geen tijd hebt. ik ben ook best entausiast om andere tezien in het echt dan achter een profiel. ga misschien ook een andere vriend die ik via mfc heb ontmoet eens gedag zeggen. :D
Ohh, leuke text en informatief. ik zal zeker eens kijken. ben altijd wel heel grondig met vragen naar fotos en vergelijke met bekende bootlegs. mijn figmas vallen teminste niet van elende uit elkaar wat ik best wat hoor over de bootleg versies.
ik zal proberen op te letten of ik een bootleg zie in de dealer room.
Hij is vandaag binne gekomen *squeels hyper* yup de co-de. moet hem waarschijnlijk zoeken op animecon. haha. kon niet erg veel preorderen toen de tijd. anders had ik het zeker gedaan. (en die cutie badge erbij gehad)
prachtige cosplays :O


Hoi!

Het heeft te maken met tegenwoordige of verleden tijd en wat het 'basis'woord is. Jammer genoeg voor mij is tegenwoordige/verleden tijd ook een zwak punt. :') Toen ik nog verhalen schrijfde slipte er vaak een woordje van de verkeerde vorm in mijn verhaal. Dus dat ezelsbruggetje voor d's en t's toepassen is voor mij ook weer moeilijk. :')

Op mijn kantoor ben ik bang dat het voorlopig nog wel een grote hoop stress is. We hebben veel langdurig zieken op dit moment en dan gaan ze natuurlijk geen nieuwe mensen aannemen, aangezien er de verwachting is dat deze in enkele weken/maanden weer terug zijn. Hopelijk gaan die mensen een beetje terug zijn rond de zomer, voordat daar de drukte uitbarst. ^^''

Leuk! :) Er zijn ook veel figureverzamelaars met nog andere hobby's er bij. Vroeger verzamelde ik zelf ook veel movie-merchandise. Tegenwoordig doe ik dat wat minder. Ik denk dat het meeste spul dat ik heb dat niet op m'n MFC-profiel staat van westerse games is.

Ik ben zelf wel wat meer fan van Otome dan HiME, zowel om het verhaal als de looks van de characters. Dus ik denk dat als ik mijn collectie weer helemaal uit kan gaan stallen, dat ik langzaam m'n HiME stukken ga verkopen/ruilen en wat meer online ga hunten voor Otome spul. :)

Ik ken meerdere mensen met een soortgelijke situatie als die jij nu omschrijft, zo heb ik ook een vriendin en die heeft een 'eigen huisje' laten bouwen in de tuin van haar ouders waar ze ook semi-zelfstandig in woont. :)

Ja, omdat ik je art op je MFC profiel zag, vroeg ik me af of je dus ook een plek had waar je die wat meer regelmatig post! :) Tumblr heb ik nu...eh 1-2 weken ofzo en het is ook nog een redelijk mysterie voor mij. Ik lijk vooral nog veel fout te doen met taggen. De ene keer dat ik iets een tag geef, is het in no time te zien op de schermen van de tag en de andere keer verschijnt het daar gewoon nooit? Terwijl ik niet andere stappen doorloop terwijl ik aan het taggen ben ofzo... :/

Vroeger reviewde ik zelf figures door als background de binnenkant van de doos te gebruiken waar ze inkwamen. Later toen ik een witte bureaustoel had, ben ik die stoel als achtergrond gaan gebruiken (lol). Een groot stuk muur in wit of een andere neutrale kleur kan ook werken. ^^ Ookal krijg ik wel de beste resultaten nu ik tegenwoordig een lightbox heb.

Dat is een leuke foto! Mijn leukste foto's vindt ik denk ik picture #473735 , picture #1386829 (deze wil ik nog een keer uitgebreider gaan bewerken) en picture #335496

Ah, jaloers! Ik wil graag nog een PS4, haha! Maar ik ben op dit moment aan het sparen voor een gaming PC (zodra m'n belastingteruggave binnenkomt heb ik genoeg :> ). We hebben op dit moment namelijk alleen maar 1 laptop in ons huishouden toen 2 jaar geleden 2 latops en 1 desktop zo goed als tegelijkertijd besloten te sterven. Toen zijn we gaan sparen voor weer echt een goede desktop en die kunnen we dus binnenkort kopen! *excited*

Urgh je games hier vinden is heel irritant. Verder is denk ik ook maar 10-15% van mijn games origineel uit Japan en 'mag' deze dus in de database. Als je dan een ontbrekende game hebt, moet je ook heel veel tijd stoppen in deze toevoegen aan de database, dus ik heb het maar opgegeven. ^^'' De enige Japanse games die ik nu toevoeg aan mijn profiel zijn diegene die ik ook als Japanse editie in mijn bezit heb (en dat is maar een handjevol haha).

Voel je tot niks verplicht! ^^ Ik zal trouwens waarschijnlijk ook een bootleg Black Rock Shooter Figma mee hebben om te displayen, mocht je willen zien hoe die er uit ziet. Vooral hun joints zijn crap ja, maar vaak zijn bootleg Nendoroids nog breekbaarder. Ik heb een keer een bootleg Light Nendoroid gedoneert gekregen (heb ik waarschijnlijk ook mee) en die was gesealed. Dus ik ontseal hem en haal 'm uit de verpakking: Eerste dat gebeurt is dat letterlijk zijn neckjoint snapt meteen als ik 'm oppak en zijn hoofd rolt van me weg op de tafel. :')

En, is de cosplay een beetje wat je er van verwacht had en past het goed? :)

Dankjewel! Ik ben een beetje een slome cosplayer, maar heb veel lol in de hobby! ^^
020 days agoMaakieMaakie
KiruKiru (23 days ago) #20576492Hahaha, Ik ken het gevoel, ik doe ook vaak dubbel checken als ik een email of iets in het nederlands verstuur, omdat ik nogwel eens dingen met engels door elkaar haal en dan een gekke zin ervan maak.
Slaap is altijd goed ;) Ow hopelijk helpt dat weekje dan! hopelijk zit je nu ook niet in een stressvolle periode met je werk. dan komt het ookwel goed.
Ahh, die kast. <3 I approve hihihi. Mai-HiME, Yugioh en Kagamine Len Figma <3 (mijn fav, ik hoop dat die een 2.0 krijgt) ahh, slechte huisbaas. :( ik woon nog thuis in de garage. soort kleine stap om semi- op mezelf te wonen. ben niet zo zelfstandig vandaar.
Ik volg je al kijk ik er niet super veel. en oww Re-ment, ik hou daarvan maar dan meer als setjes voor mn figures. wil graag meer fotos maken van mijn nendos en figma <3 ik hou het in de gaten.
Ohjee, ik heb wat vrienden die mij proberen sommige figures te kopen en mn regel te breken. erg verleidelijk maar probeer me er voor nu nog aan te houden. hopelijk lukt dat. en ja. soms ben je helaas te druk voor series kijken enzo.
fijn dat je nieuwe displays je motiveren. dat is altijd het mooiste. hopelijk heb je veel plezier met de games enzo.
Oke, ikw eet niet hoelaat we aankomen en hoop best lange dag van te maken. zal wel kapot zijn maar vaak ga ik niet ergens heen dus mag ook wel goed genieten. ja zal vast wel in het boekje staan!
Fake is sad? dus ik zou eventueel dubbel kunnen checken of mijn aankopen echt zijn? (als ike r over twijfel na aankoop) Ik zal je proberen te vinden. als de andere 2 meewerken hihi.
Kagamine Lens "Trickster" outfit van Yumekui Shirokuro Baku. Hij kan deze week binnen komen. ben erg benieuwd. heb het op maat laten maken dus hoop dat het past. (en anders dat het tegroot is dan kan ik hem nog laten in nemen). veel success. oh? Lilith of Léon?


Ja, van die 'ver-engelste' zinnen is ook een probleem dat ik heb. >.< En d'tjes en t'tjes, altijd al grammaticaal een zwak punt van me geweest, hoe veel ik ook oefen. :(

Werk is een beetje vreemd op dit moment. Blijkbaar is er helse drukte geweest in mijn 3 weken afwezigheid, dus de mensen om mij heen zijn aan het verdrinken in werk en ondertussen ben ikzelf gezet op het wegwerken van zoveel mogelijk algemene backlog. :P En ja, ik hoop in dat extra weekje het vooral rustig aan te doen, behalve dan de 2 dagjes uit die ik specifiek gepland heb. ^^

Tegenwoordig werk ik meer in thema's met het displayen van mn collectie, maar vroeger mikte ik altijd maar alles bij elkaar (had zo erg ruimtegebrek, haha). Geen idee of je hier ook de blogs volgt, maar van Mai heb ik toevallig een paar dagen geleden een review geupload: (mfc link)

Het eerste plekje dat ik huurde was een omgebouwde schuur in de tuin van een oud koppel, dus ik heb ook m'n fair share van 'rare woonplek' gehad. xD Gaat het goed met op jezelf wonen?

Ahh, ik zag het daarnet toen ik m'n Tumblr checkte dat ik een nieuwe follower had, jij dus! ^^ Heb jij trouwens ook een losse artblog? (Ik vindt het altijd leuk om mensen die art maken te volgen.)

Ik hou van foto's maken van mijn figures! <3 Al heb ik zelf wel gemerkt dat ik meer voldoening haal uit foto's voor reviews maken (en de reviews schrijven) dan dat ik voor creatieve foto's ga (die zijn vaak heel veel geplan en worden meestal net niet wat ik er van wilde haha).

Zeker! :D Uit jouw kopje van Games op je profiel maak ik op dat jij vooral Nintendo fan/volger bent? :)

De zaterdag is het langste qua programmering, dus ik raad zeker aan om vroeg te komen (en het eventueel ook laat te maken :^) ). Wij hebben trouwens net 2 dagen geleden de openingstijden voor ons kraampje besloten (we zijn iets ruimer open dan de dealerroom, dus je kan ook de paar uur voor of de paar uur na opening dealerroom bij ons shoppen ^^):

MaakieFriday: 14:00-00:00
Saturday: 9:00-21:00
Sunday: 9:00-17:30


En jep, jep! Als het goed is komt binnenkort ook op Animecon's website het tekstje, maar aangezien je interesse toont, here you go:

MaakieDuring the Anime 2017 festival you can visit the FakeIsSad/Cosplay Maakie stand!

FakeIsSad is a european initiative to get rid of unofficial merchandise in convention dealer areas. They work with a team of experts in the field of merchandise, as well as industry professionals and IP-holders to make sure the customers are able to buy official merchandise only and thus support the original artists and studios.

Cosplay Maakie is a member of FakeIsSad and figure-collector by heart who you may know from her figure- and cosplay related lectures. She will be available for your cosplay- and figure-related questions and will also sell a part of her figure- and merchandise collection here!

So what are the things you can do at this stand? Lot of things!

- This is the stand where you can report it to us if you have seen bootlegs or questionable merchandise in the dealer room. Of course our FakeIsSad experts will check the dealer room the best we can, but even we are human and can miss out on something!
- You can take figures and merchandise with you to our stand. This may be bought from the dealer room, but of course you can also bring items from your own collection to us. Our FakeIsSad experts can perform a bootleg-check. We can also do our best to answer other questions you may have about the item, such as information about it's release, manufacturer, market value etc.
- Check out some displayed bootlegs at the stand. With multiple bootlegs we also have the real one next to it as comparison!
- Shop second hand 100% legit items!


Kom je gerust voorstellen en zeg ook ff je online naam! :D Ik vindt het altijd leuk om mensen achter de profielen online te ontmoeten! Ik moet er wel bij zeggen dat Animecon altijd een hele drukke con voor me is met een volle planning, dus sorry als ik niet heel veel tijd voor je heb!

Ah~ Die Len outfit waar pas ook die cute CoDe Nendoroid van is aangekondigt! Leuk! :) Hopelijk is het kostuum een beetje wat je er van had verwacht! (Ik wil je niet bang maken, maar ik heb hele mixed ervaringen met kostuums online kopen.)

Ik moet nog een 'planningsplaatje' maken van m'n Animecon kostuums, dus als ik besloten heb wat ik draag en het plaatje heb gemaakt zal ik er aan proberen te denken 'm ook met jou te delen! Dit zijn de outfits waar ik het over had in m'n vorige bericht: [ext link ] & [ext link ]

View more comments

KiruKiru

Details

View morePictures (81)

figma vocaloid nintendo huke megurine_luka hatsune_miku max_factory good_smile_company kagamine_len izumi_konata kagamine_rin link lucky☆star asuna ascii_media_works strength koshinuma_shinji asai_(apsy)...figma vocaloid hatsune_miku max_factory kagamine_len koshinuma_shinji asai_(apsy)_masaki crypton_future_media rabbit_yukine wonder_festival_2016_[winter]

View moreFavorite Pictures (124)

figma nintendo max_factory link drossel_von_flugel asai_(apsy)_masaki fireball_charming the_legend_of_zelda:_skyward_swordfigma nintendo max_factory good_smile_company link asai_(apsy)_masaki zelda_no_densetsu:_skyward_sword

View moreFavorites (75)

View moreFriends (34)

View moreClubs (15)