Loading

bakanki

  • ‹ PrevFirst123LastNext ›
    82 comments
  • 0pt
    Pokeking709 Semi-Crazed Toy Abuser
    Happy Birthday!
    9 months ago
    0pt
    DeadlyAnime Web Designer
    View spoilerHide spoilerYou are the birthday star today... Happy birthday! ...xD ...xD
    2 years ago
    0pt
    Thank you very much for the wishes akamawen, Terrorhunt, galvs23, and CrysisJD!! Sorry for the late reply too >.<
    3 years ago
    0pt
    I hope you have a beautiful day and get at least half of what you want !

    Happy Birthday ! =)
    3 years ago
    0pt
    Happy Birthday!
    3 years ago
    0pt
    Hey there. Happy Bestday! ^_^
    3 years ago
    0pt
    Happy Birthday bro!
    Be blessed!
    3 years ago
    0pt
    bakanki (3 years ago) #1981932Makasih buat FR-nya juga :D
    Haha thx. Udah lama tapi gak bikin review, kamera rusak mood review ilang. Mo beli kamera baru duitnya kepake buat pre-order figure baru terus 'orz

    ahaha oh gitu ya xD sama orz, kalo ada po bagus bawaannya napsu, pengen foto2 juga tapi masih newbie belum punya banyak figure (uang juga) orz.
    sama playset anda yang warung itu juga lucu loh, kok bisa aja dapat lengkap gitu xD
    3 years ago
    0pt
    makasih udah accept bang, salam kenal
    paling suka review nendo hakase di blognya nya wkwkw
    3 years ago
    0pt
    Thanks for accepting my FR^^
    3 years ago
  • ‹ PrevFirst123LastNext ›
    82 comments
PVC anime figure store.