bakankibakanki Too many wishes, too few cash

03 months agoPokeking709Pokeking709 Semi-Crazed Toy Abuser
Happy Birthday!
02 years agoDeadlyAnimeDeadlyAnime Web Designer
View spoilerHide spoilerYou are the birthday star today... Happy birthday! ...xD ...xD
03 years agobakankibakanki
Thank you very much for the wishes akamawen, Terrorhunt, galvs23, and CrysisJD!! Sorry for the late reply too >.<
03 years agoCrysisJDCrysisJD
I hope you have a beautiful day and get at least half of what you want !

Happy Birthday ! =)
03 years agogalvs23galvs23
Happy Birthday!
03 years agoTerrorhuntTerrorhunt
Hey there. Happy Bestday! ^_^
03 years agoakamawenakamawen
Happy Birthday bro!
Be blessed!
03 years agosougen24sougen24
bakanki (3 years ago) #1981932Makasih buat FR-nya juga :D
Haha thx. Udah lama tapi gak bikin review, kamera rusak mood review ilang. Mo beli kamera baru duitnya kepake buat pre-order figure baru terus 'orz

ahaha oh gitu ya xD sama orz, kalo ada po bagus bawaannya napsu, pengen foto2 juga tapi masih newbie belum punya banyak figure (uang juga) orz.
sama playset anda yang warung itu juga lucu loh, kok bisa aja dapat lengkap gitu xD
03 years agosougen24sougen24
makasih udah accept bang, salam kenal
paling suka review nendo hakase di blognya nya wkwkw
03 years agogloobgloob
Thanks for accepting my FR^^
03 years agokristo_81kristo_81
Ig & mfc, ketemu orangnya itu2 aje XD bakanki (3 years ago) #1911880Uoo, ketemuan di MFC di malem taun baru \:D/
*balik ke IG lagi* XP
03 years agopityoh235pityoh235
yoo in ianki fahraj y ? :D
04 years agodejivruRdejivruR
ki bawain kingkong TF besok ki
04 years agoAliciaLuvsChu2AliciaLuvsChu2
bakanki (4 years ago) #1469743Thank you for the FR ^o^
Welcome :)
04 years agobakankibakanki
Sorry for the very late reply guys, haven't logged in for a month >,<
Thanks you very much KajiMotomiya, Terrorhunt, thephotonmatt, Langley, kasuku, and Kuuga >3<
04 years agoKuugaKuuga
Selamat Hari Burung :D


http://i558.photobucket.com/albums/ss28/kuuga007/kougami.jpg
04 years agokasukukasuku
Happy birthday!!! =D
04 years agoLangleyLangley
Happy birthday! :3
04 years agoanimattanimatt
☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★ BIRTHDAY!! ☆
╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♥¥☆★☆★☆¥♥ ★☆ ♥♥♥
04 years agoTerrorhuntTerrorhunt
Hey man. Happy Bestday!

« Prev   1 2 3 4 5   Next »

bakanki