Loading
123585 items, Rare/Limited/Exclusive, Since 2007
Lumilieska

Lumilieska

«…»
Last visit 7 hours ago • Joined 1 year ago1,132 hits (40,675)

Figures49

About

Show(s)
Queen's Blade, Kuroshitsuji, Akame ga Kill, Shingeki no Kyojin
Book(s)
Lord of the Rings, Inheritance Cycle
Game(s)
Soul Calibur, Alice Madness Returns, Silent Hill
MOE Point(s)
Curves, big breasts, wide hips, thick thighs, pale skin, long hair, fighting pose, succubus, animal ears and tails, badass female characters
Music
Symphonic and industrial metal, classical and opera

Comments2 comments

0pt
Lumilieska (9 months ago) #20898860Moi, en saanut sulle lähetettyä huudossa viestiä kun se vaatisi jonkun huuto plus -jutun, mutta olisin kiinnostunut tuosta Ignis -figuurista. Siis punatukkaisesta versiosta. Voisin ostaa, jollet ole myynyt :)
Moi, kiitos kysymästä! Punatukkaista Ignistä en ole vielä myynyt, koska valitettavasti figuurin alustassa on paha kuluma. Tahra on keskellä alustaa, siitä kohtaa mattapinta onkin kiiltävä, näyttää rasvatahralta. Laatikko on olemassa, mutta muovisisustat puuttuvat. Figuurissa itsessään ei ole kuitenkaan mitään vikaa vaan ihan hyvässä kunnossa, alustan kunto vain vähän harmittaa.

Jos siitä huolimatta olet kiinnostunut ostamaan figuurin näistä virheistä huolimatta, voin myydä sen halvalla 20 euron hintaan plus 8,10 euron postikulut. :)
9 months ago
0pt
Welcome to the board Lumilieska! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
1 year ago
123585 items, Rare/Limited/Exclusive, Since 2007

Pictures29

Friends1