Loading
Uuli

Uuli

«…»
Last visit 6 years ago • Joined 7 years ago6,246 hits (13,618)

Figures18

Media1

About

Book(s)
Robin Hobb, A.C.Doyle, Terry Pratchett etc.
Music
I like many kinds of music!

Comments8

0pt
Happy Birthday !
http://img4.hostingpics.net/pics/516886sample045b1d1110bfa501905aa17f67d3f839.jpg
4 years ago
0pt
UuliHi! Just wanted to say that you have a nice nendo-collection and I love your profile pic.... :D Miketsukami <3 <3 <3

Thank you for your comments. :) Miketsukami-kun is my love atm. :)I really really want him in nendoroid form with his tails then my life is complete ha ha.
7 years ago
0pt
UuliAlkaa tuntua jo että on lompakko keventynyt mukavasti vaikka olen vasta muutaman ostanut... Figuurikeräily ei ainakaan ole halpa harrastus, se on tullut selväksi jo alkuvaiheessa. En tiedä omassakaan lähipiirissäni kuin yhden keräilijän, ja hänelläkin on vain muutama figuuri. Olen tilannut omani HLJstä, ebaystä (joo, olen kuullut ettei kannattaisi) ja Neon Martianista. Onko sinulla suositella hyviä kauppoja, mielellään euroopasta? Sitten vielä potentiaalisesti tyhmä kysymys: laskeeko figuurin arvo, jos sen mukana ei ole alkuperäistä laatikkoa?

Ei ole halpaa joo, mut jos pitää silmät auki niin saattaa löytää tosi hyviä diilejä aina ajoittain! ;) Hmm, HLJ on ihan jees paikka vaikken pidä heidän "ennakkotilaamis"-systeemistään, mutta ainakin sieltä pystyy perumaan tilaukset jos tulee toisiin aatoksiin. Ja anime-paidat on siellä yleensä halvimpia. Usein kyllä samat tavarat löytää halvemmalla AmiAmista tai Hobby Searchilta, joista saa molemmista nykyään myös kivasti ostopisteitä mitä HLJ ei anna. AmiAmi on yleisesti ottaen halvin ja MFC:läisten keskuudessa taitaa olla suosituin japanilainen figunostosivu, ja paketteihin ei merkata postarien hintaa mikä auttaa tullirajan ylityksen välttämiseen. Hobby Search on hinnoissa usein HLJ:n tasoa tai vähän halvempi, täältä ostaessa saa huomattavasti enemmän noita "ostopisteitä" kuin Amilta. Ja merkkaavat paketit lahjoiksi. Kun haluan kalliiden ostosten kanssa huijata tullia, tilaan yleensä Big in Japanilta joiden figut on yleensä hitusen kalliimpia, mutta siellä merkataan pakettiin sisältö ja hinta sen mukaan mitä itse pyydät(ja näillä on myös oma proxy/forwarding-palvelu!). Nämä on kyllä kaikki Japanissa. Ainut Eurooppalainen liike josta on tullut ostettua tavaraa taitaa olla Archonia, sieltäkin lähinnä yhteistilausten ohessa kun on kalliit postarit. Eurooppalaiset tuntuu joko asettavan hankalan kielimuurin kaupoistaan ostolle, tai sitten tavara on vaan hävyttömän kallista. :/ Ebaysta ostamisessa ei ole musta mitään vikaa, kunhan on tarkkana ja ostaa vain myyjiltä joihin oikesti luottaa...mut yleensä sielläkin on niiden haluttujen figujen hinnat semmoisia ettei ilkeä edes mennä kattelemaan. Ihan täältä MFC:stäkin on tullut käyttäjiltä pari figua ostettua, Euroopan sisältä juurikin. Tuosta Neon Martianista en ollut aiemmin kuullutkaan, hmm~
Mut siinäpä se ylipitkä figukauppa-analyysi. Tiedän minä muitakin paikkoja, mut nuopa on ne omat ykköset. Toivottavasti noista on jotain apua kuitenkin. :3

Ja tuohon kysymykseesi vastaisin että riippuu figusta. Itse ostin Figma Marisan joka tuli maksamaan postareineen sellaiset vajaat viitisenkymppiä, ilman alkuperäistä laatikkoa. Ja alkuperäinen hintahan on sen pari kymppiä, ehkä postarien kanssa reilu kolmekymppiä pahimmillaan. Mut itse säilytän laatikot ihan vaan koska ne tarjoaa suojaa esim. muuton aikana. Tietty jos tahtoo myydä jotain ilman boksia ja se pitäisi postittaa ja on iso ja herkkä, niin kuvitella voi kaikki riskit. Kyllä itselleni henk. koht. se laskisi figun arvoa, mut myyjähän sen hinnan määrittää, ei se ole tyhmä kuka pyytää vaan kuka maksaa...

Onkos sulla muuten muitakin animukrääsä-keräilykohteita? Kuten vaikka artbookkeja? :D
7 years ago
0pt
UuliEn itsekään enää muista milloin ja mistä löysin Mirai Nikkin. Figuurit olisi kyllä jotain aivan mahtavaa jos niitä ilmestyisi,(varsinkin Yunosta) olisin heti ensimmäisten joukossa tilaamassa. Sinulla on kyllä melkoinen kokoelma, että tässähän aloittelija ihan vihertyy. :D Onkohan muuten paljonkin suomalaisia keräilijöitä?

Yuno onkin varmasti se, joka myisi eniten figuja. ;3 Varmasti minäkin odottaisin liipasinsormi valmiina ennakkotilausten avaamista jos sellainen julkistettaisiin! Yandere-tytöistä kun on harmittavan vähän figuja muutenkin. Noh, jostain se pitää aina aloittaa. Aika pitkälti kaikki ylimääräiset rahnat näihin on uponneetkin ja alkaa jo tämä pieni kaksio hieman pursuilla. Ja tuntuu että tänä vuonna julkaistaan kaiken maailman vanhemmistakin fanituksistani figuja, eivät anna armoa kyllä tälle keräilijälle sitten yhtään. x) Kyllä sulla on aikaa näitä hamstrata, joten kannattaa valita tarkkaan mitkä on oikeesti sydäntä lähellä. (vaikkei siinä, kyllähän näistä saa Suomessa eteenpäin myymällä huijattua vaikka tuplahinnan jos johonki kyllästyy, ihan ku conimyyjät) Suomalaisilla on täällä oma klupi, sinne kannattaa ehdottomasti liittyä, porukka on ystävällistä ja avuliasta jos on kysymyksiä -> CLUB #204 ja itse tunnen kourallisen tyyppejä jotka keräilee, parilla on kokoelma samaa luokkaa mun kanssa. Mut esim meidän animeseurassa ei kovin moni suhteessa jäsenten määrään tunnu olevan innostunut, tai eivät ainakaan tuo sitä ilmi. Mistäs olet omat figus muuten hankkinut?
7 years ago
0pt
UuliOh yay a fellow Mirai Nikki lover, ja vielä suomalainenkin! Terve!!

Heii~~ kiva tavata lisää suomalaisia figuilijoita! :3 Joop, oon tykkäilly Mirai Nikkistä jo useemman vuoden! (niin pitkään etten ees muista milloin siitä aloin tyksimään) ^^ Nyt kun siitä tuo animekin on niin ehkä on toivoa figujenkin suhteen... *sormet ristissä* Mites löysit sarjan? Ite lähinnä tän yleisen yandere-fanituksen kautta törmäsin tietenkin Yunoon netin syövereissä, senpä jälkeen ei ollut paluuta näin sanoakseni. x)
7 years ago
0pt
Welcome to the board!
7 years ago
0pt
welcome to the board~^^
7 years ago
0pt
Welcome to the board Uuli! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
7 years ago
Live better. Play more!

Pictures4

Favorite Pictures23

Favorites8

Friends1

Clubs7