Loading
Anime, Figures and Manga For Less!
adri
single "otaku" fighter
Last visit 26 days ago • Joined 9 years ago36,160 hits (1,278)

Figures314

Goods8

Media312

Comments132

Nice pics, keep up the stellar works :v
3 years ago
adri4 years ago#6708378yoo!

yooai
4 years ago
Thanks for the friend request!
6 years ago
kenal seller figre one piece gak bro ? yg terpercaya gt
6 years ago
adri6 years ago#1762873I seen your photo,your boyfriend was same hobby as you,are you?

Yes it is, He have way more mangas than me ^^
6 years ago
adri6 years ago#1746393Oalah aku kira km punya hardcopy,kalo itu aku juga punya banyak coba cari di website gelbooru ato danbooru

ah ga...kebetulan gw dapetnya udah 1 bundle gitu softcopynya.

kalo ga salah di danbooru juga ada, tp kurang lengkap kayaknya
6 years ago
adri6 years ago#1734738Aku liat media punyamu,ada buku queengate ya,bli dimana itu,maennya kayak gimana?

gw dapet softcopynya dari situs hentai.
cm skrg situsnya diblokir alias ga bisa dibuka kalo pake speedy.

itu bukan game, cm sejenis buku artwork aja.
6 years ago
dikit bro, msh nubie... :D
adri7 years ago#1581832wah banyak figure PVC nih!!
7 years ago
adri7 years ago#1402886salam kenal!!

yaa 8DD
7 years ago
lam knall bro 8DD
7 years ago
Anime, Figures and Manga For Less!

About

Level
Gender
Occupation
otaku N.E.E.T (???),pin BB 2A541
Game(s)
NDS,PSP
Music
Pop,Rock,Trance,Jazz
Camera
digicam 12MP
Computer
HP

Activity

Pictures197

Favorite Pictures554

Favorites4

Friends161

Clubs44