Loading
HomeForumsThread #14303

MFCBug Reports

CoffeeCoffee9 months agoMFC

361 replies

  • 361 replies
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    1 month ago
    Another bug:

    ITEM #726915

    If you click on the picture of her looking straight on, the main picture, it suddenly defaults back to the old "teaser" picture of her being turned around...
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • BloodFlowerModerator
    BloodFlower
    • No
    • 30
    • 6 years ago
    • 113
    • Kingdom of Sweden
    1 month ago
    MillyParis (1 month ago) #36601462Another bug:
    ITEM #726915
    If you click on the picture of her looking straight on, the main picture, it suddenly defaults back to the old "teaser" picture of her being turned around...


    Sounds more like a cache problem. Clear your cache and see if the same problem exists.
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    1 month ago
    BloodFlower (1 month ago) #36601623Sounds more like a cache problem. Clear your cache and see if the same problem exists.

    Worked, thank you.
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • AshuriiKareshiDerpyRegular Boarder
    AshuriiKareshi
    • No
    • 16
    • 2 years ago
    • 1,109
    • Sheffield, England
    1 month ago
    I'm not sure if this is just because my phone is old but it's happened a few times.

    When I click reply and the text box opens, sometimes when I click it clicks way above where I touch. It doesnt do this all the time but its only ever happened on this site (it first started to happen when V4 was slowly starting to come in).

    As I said it could just be because my phone is getting old but it's odd how it only happens here.
  • broken-Toyboxlump of lazinessRegular Boarder
    broken-Toybox
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 31
    • NRW, Germany
    1 month ago
    AshuriiKareshi (1 month ago) #36636644I'm not sure if this is just because my phone is old but it's happened a few times.
    When I click reply and the text box opens, sometimes when I click it clicks way above where I touch. It doesnt do this all the time but its only ever happened on this site (it first started to happen when V4 was slowly starting to come in).
    As I said it could just be because my phone is getting old but it's odd how it only happens here.


    It isn't just your phone. The same happened to me recently when I tried to link items to my lootpost. It was all over the place so I ended up doing that on my laptop. -_-
  • Shaerileth「mother of a grimoire」Regular Boarder
    Shaerileth
    • No
    • 21
    • 6 years ago
    • 4,683
    • USA
    1 month ago
    It's definitely not the phones, it's something on MFC's end. Please fix this, as it's very frustrating to try and use the site with mobile now. :< Admins in clubs still can't edit posts either. Please fix these bugs when you get the chance, thank you.
  • agentmozellnerd extraordinaireRegular Boarder
    agentmozell
    • No
    • 18
    • 2 years ago
    • 290
    • TX
    1 month ago
    Shaerileth (1 month ago) #36749453It's definitely not the phones, it's something on MFC's end. Please fix this, as it's very frustrating to try and use the site with mobile now. :< Admins in clubs still can't edit posts either. Please fix these bugs when you get the chance, thank you.

    I remember Kuma saying a while back in the V4 thread that this wasn't a bug. It was a new feature. The site doesn't work on mobile devices very well at all, I've been saying this since the switch because I am primarily a mobile user. So it looks like we're stuck with it.
    my shop: profile/agentmo...

    Pre-Orders I'm Giving Up: LIST #78551

    group order(s): N/A
  • Shaerileth「mother of a grimoire」Regular Boarder
    Shaerileth
    • No
    • 21
    • 6 years ago
    • 4,683
    • USA
    1 month ago • Updated 1 month ago
    agentmozell (1 month ago) #36760956I remember Kuma saying a while back in the V4 thread that this wasn't a bug. It was a new feature. The site doesn't work on mobile devices very well at all, I've been saying this since the switch because I am primarily a mobile user. So it looks like we're stuck with it.
    The way the forum works on mobile right now is unacceptable. I'm sorry, but if this is the way it's intended to be then they need to rethink it. I can't quote people correctly, and it's a nightmare to even post a reply on a thread. Half the time the reply button doesn't even work and it's not as simple az copy/pasting because that is buggy as well. I can't tell you how many times I've tried to copy/paste and instead had one of the top things hit (preview, color, quote, etc.) These are bugs. It's near impossible to use MFC on mobile right now, which was not the case prior...unless some form of app is in the works file r mobile this just isn't fair to mobile users.
  • agentmozellnerd extraordinaireRegular Boarder
    agentmozell
    • No
    • 18
    • 2 years ago
    • 290
    • TX
    1 month ago
    Shaerileth (1 month ago) #36932098The way the forum works on mobile right now is unacceptable. I'm sorry, but if this is the way it's intended to be then they need to rethink it. I can't quote people correctly, and it's a nightmare to even post a reply on a thread. Half the time the reply button doesn't even work and it's not as simple az copy/pasting because that is buggy as well. I can't tell you how many times I've tried to copy/paste and instead had one of the top things hit (preview, color, quote, etc.) These are bugs. It's near impossible to use MFC on mobile right now, which was not the case prior...unless some form of app is in the works file r mobile this just isn't fair to mobile users.

    I 1000000% agree. Using MFC on mobile is unnecessarily annoying and difficult. Something needs to be done and has needed to be done since V4, but it’s not been fixed because it’s intended apparently. We can only hope that someday it will be fixed. But I wouldn’t hold your breath.
    my shop: profile/agentmo...

    Pre-Orders I'm Giving Up: LIST #78551

    group order(s): N/A
  • Kaneelon IceModerator
    Kaneel
    • No
    • 49
    • 7 years ago
    • 193
    • Germany
    1 month ago
    The merge function is not working again.


    I have no idea how many more times i have to report a much needed tool until it's finally fixed.

    Just now i merged two entries with a different amount of user marking them as owned.
    After the merge the ones from the deleted entry where not converted to the older entry in the db.

    Classifications are not getting merged.
    Same with origins and other information.


    Please fix this

    Another bug

    when two enries are opened for editing in seperate tab and i add material to one entry i always need to refresh the other opened entry because the material picker suddenly vanished.
    Only after a refresh it's there again.

    Other reported bugs still have not been adressed
    Like the missing function to be able to search for comments.
    I can not even search my own comments properly anymore and can only work with the tracker.
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    1 month ago • Updated 1 month ago
    When I press view more when looking at figures on the front page, it just sends me to the search page.

    On mobile safari.
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • ffenrisVery Important Boarder
    ffenris
    • No
    • 45
    • 6 years ago
    • 115
    • The Eroji-nous Zone
    1 month ago
    MillyParis (1 month ago) #37208257When I press view more when looking at figures on the front page, it just sends me to the search page.
    On mobile safari.

    Same happens on PC as well -- Win/Firefox.
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    1 month ago
    ffenris (1 month ago) #37253660Same happens on PC as well -- Win/Firefox.

    It appears to be fixed for me on mobile, how about you?
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • ffenrisVery Important Boarder
    ffenris
    • No
    • 45
    • 6 years ago
    • 115
    • The Eroji-nous Zone
    1 month ago
    MillyParis (1 month ago) #37322032It appears to be fixed for me on mobile, how about you?
    Nope, View More from the home page still takes me to the search page.
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    1 month ago
    ffenris (1 month ago) #37337585Nope, View More from the home page still takes me to the search page.

    Mine doesn’t work again, mobile safari.
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • TomTheCatRegular Boarder
    TomTheCat
    • No
    • 23
    • 6 years ago
    • 32
    29 days ago
    The SFW/NSFW toggle switch keeps resetting to SFW every few days. This can be remedied with one mouseclick, but it's still a nuisance.
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    26 days ago
    I'm beginning to frequent this forum a lot now.

    ITEM #600154

    It shows catalog ID, but nothing in it... unsure if this is just me, or something else.
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • MillyParisRegular Boarder
    MillyParis
    • No
    • 17
    • 1 year ago
    • 46
    26 days ago • Updated 26 days ago
    MillyParis (1 month ago) #36401342Another possible bug.
    When clicking on CLASSIFIED #97642 this item (or at least in this ad) there's only a parenthesis, no company inside of it. Even when hovering it, yet when you click on it's actual page, it's fine.
    alert/55581
    For mods, you can see that there's nothing in the brackets.


    This is still a problem...


    Oops, it's fixed, just not on old links.
    I am the admin of CLUB #1755 (Altera Appreciation)

    I am also trading ITEM #198394 or ITEM #604489 (or both!) for almost anything on my wished

    users.v4.php?mo...
  • ffenrisVery Important Boarder
    ffenris
    • No
    • 45
    • 6 years ago
    • 115
    • The Eroji-nous Zone
    23 days ago
    MillyParis (26 days ago) #37544908I'm beginning to frequent this forum a lot now.
    ITEM #600154
    It shows catalog ID, but nothing in it... unsure if this is just me, or something else.


    Possibly your adblocker -- see below:

    Siona (2 months ago) #34955725Catalog ID and ISBN aren't display on entry pages even if the entry has one, the JAN are still ok.

    Futaba (2 months ago) #35012136Ah you're right, tried to turn off Adblock and now I see them.
  • weebRegular Boarder
    weeb
    • No
    • 13
    • 2 years ago
    • 16
    • United Kingdom
    14 days ago
    cant connect my twitter, i click the button and the page just refreshes
  • 361 replies
  • Join the club to join the discussion.